Friday, February 1, 2013

14
Little Secrets

beLog FakhRuru Berubah Wajah

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Sekarang dah masuk 01 Februari, maka beLog FakhRuru pun nak mengalami evolusi juga.. Walaupun tak ader lar sangat perbezaan yg ketara.. Hanya tukar kepala & bagi pakai baju baru stripe light blue serta ditambah serba sedikit aksesori yg menawan (^___^)v

Dahulu
.
.
.
.
.
Sekarang

Baru 90% siap kot, tapi dah gedik nak post.. Ahakzz!! =P  Sekarang tengah membuat kajian terhadap code-code HTML sebab nak buat hide/spoiler button & digabungkan dgn beLog list mcm dekat beLog bro Fendy - Menulis Menconteng.. Nanti dapat jimatkan sikit ruang dekat sidebar & boleh letak link beLog korang-korang (^___^)v

Punyalah terbeliak biji mata mengkaji + menelaah code HTML satu persatu... Perghhh!! (-__-)"  Korang-korang tahu tak nak buat macam mana, share-share lar dgn beLog FakhRuru.. Sharing kan caring! Ahakzz!! Apa-apa pun, "bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian" (^___^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

14 comments:

luqman zakaria said...

nice lorh.

sYiRa LoKMaN said...

comel nyee blog ! ^_^

sYiRa LoKMaN said...

anda di tag :) http://syiralokman.blogspot.com/2013/01/segmen-random-oleh-honey-yeo.html

Fakhruru said...

@luqman zakaria
thanks bro!! ^^

Fakhruru said...

@sYiRa LoKMaN
thanks!! insyaAllah, rjin nti sya join k!! hepi beLogging~ ^^

Nor Salmi said...

Wah, makin comel blog ni.. Suka gabungan warnanya, sejuk je.

Paly said...

yg nak jd byk tab supe ngan blog aku ke? bleh jer aku bagi kot tp tak konfem jadi ke tak sebab script tab mgkn jd tapi untk background tab tu belom tntu mnjdi, huhu..

ingt aku nk buat tutor dlu tp tak brani sb takot2 script ni tak ngam plak ngan blog laen, huhu

Paly said...

adeh..silap2, spoiler, bkn multiple tab, hahaa..tak tau sb tak nak buat, hehe

Nurul Aini said...

Patutlah masuk blog ni rasa lain macam..dah agak mesti tukar design..smart. Header tu lagi bertambah smart.

Fakhruru said...

@Nor Salmi
trima ksih!! ^_^

Fakhruru said...

@Paly
hahahaha!! apa lar ko nie.. bgi hrpan jer kt ak.. ahakzz!! =P ppe thanks bro!! ^^

Fakhruru said...

@Nurul Aini
hehehehe! thanks yek!! (^__^)v

Anonymous said...

Nonetheless, it isn't evident tips on how to make the most from the capabilities from the Bowflex Revolution [].

Have a look at my blog ... Report abuse

Anonymous said...

Concurrently, you will discover so many house exercising equipment units
remaining sold ideal now that picking out is often really tough.


My webpage simply click the following post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru