Friday, February 22, 2013

14
Little Secrets

PERHATIAN! Peserta 1st beLog Contest : Mari Mengira by FakhRuru

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Maaf yer korang-korang semua sebab beLog FakhRuru TERpaksa menyepi utk seketika sebab very the busy-busy dgn praktikum.. Baru minggu pertama kot (-__-)" Apa-apa pun 1st beLog Contest : Mari Mengira by FakhRuru tetap tidak dilupa.. Jangan risau yek!! ^^

Memandangkan penyertaan yg SANGAT-SANGAT AWESOME *3x ganda daripada apa yg saya target* dgn besar hati saya nak tambah hadiah utk korang-korang yg AWESOME join! So, peluang utk korang-korang menang semakin cerah lar yek! (^__^)v

HADIAH
  • Peserta PALING Bertuah 1x top up RM10 + beLog review
  • Peserta Bertuah 4x 8x top up RM5
  • Semua Peserta yg join akan dimasukkan dalam beLog list MAC FakhRuru

Hah! Suke tak? Hohoho!! (^__^)v Kepada mereka-mereka yg belum lagi join, cepat-cepat lar kalau nak menang top up! Kepada mereka-mereka yg telah join, tunggu dgn penuh kesabaran yek! Hehehe!!

NOTIS: Korang-korang masih boleh menukar jawapan kalau rasa was-was sehinggalah 1st beLog Contest: Mari Mengira by FakhRuru tamat iaitu 28 Feb. 2013 - 11.59pm.. Selepas itu baru saya akan terjah/semak jawapan masing-masing! Harap Maklum!

Nak Join?! Klik Bawah!

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

14 comments:

Seneorita Baharin said...

amboihh bakal cikgu kte neh makin bz ye...bz pun blog tetap xdilupakan eyh..super! :D btw yeay hadiah ditambah lg..hope dpt jd peserta yg bertuah la ye..hee :)

Paly said...

perghh..3x gnda... tahniah bro :)

Nur hanim said...

banyak nya hadiah :D yay goodluck to me and all participants! :D

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hehe!! mmg beLog xdlpakn, tp nk update stiap msa tu dh xleh lar.. huhu!! wkend jer ok (-__-)" insyaAllah, ada rzki hast du Glueck! Amin!! alles Gute!! ^^

Fakhruru said...

@Paly
hohhoho!! thanks bro!! ^^

Fakhruru said...

@Nur hanim
yeahh!! all the best!! ^^

ANa Ahmad said...

ok la tu hihi best5 ^^

Sally Yatiey said...

Banyaknya hadiah :D

Fakhruru said...

@ANa Ahmad
thanks support here!! ^^

Fakhruru said...

@Sally Yatiey
apa lgi.. join lar cpt2.. hehe!! ^^

Mia Liana said...

wahhhh hebat...

Fakhruru said...

hehehe!! thnks k.mia!! ^^

Mimie Najib said...

sabar menanti keputusan..hehehe

Fakhruru said...

@Mimie Najib
hahaha!! sbar yek.. tgh update snrai psrta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru