Thursday, February 14, 2013

17
Little Secrets

beLog FakhRuru Terabai Seketika

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


This week rasanya beLog FakhRuru kurang b'update sikit.. Kesian korang-korang yg menunggu ceritera coretan drp beLog FakhRuru yek.. Ahakz!! Bajet mcm beLogger popular seMalaysia pulak.. Hohoho!! =P

This week rasa penat sesangat & mOod beLogging tue entah lari 100 meter ke mana.. Semput nak men kejar-kejar! Hoho!! (-__-)" Hari tue dgn kenduri kawen sampai ke lewat ptg, pastu next day pulak g shopping & sekarang dah balik semula ke kL.. Nak prepare utk praktikum 18hb nie pulak.. OMG!! (-__-)"

Nie pun quick update jer nie.. Sekejap lagi nak keluar cari barang-barang praktikum.. Sementara tunggu member bersiap berjam-jam, dapat lar juga update sikit.. Hahaha!! Tengok betapa susahnya nak update beLog minggu nie (-__-)"


So, kpd korang-korang yg sudi beLogwalking di sini & post komen what so ever, sorry yek.. Saya tak sempat nk beLogwalking balik.. Buka beLog 5 minit macam tue jer, then terus tutup sambung buat keje lain.. Huhuhu!! So, next tyme saya akan balas kunjungan korang-korang yek.. Pape pun thanks a lot!! You guys are AWESOME as the way you are! (^__^)v

Salam Khamis drp beLog FakhRuru
- lebih AWESOME drp biasa -

..ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S: nak keluar shopping abiskan duit sekarang!! ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

17 comments:

selipar putih said...

selaat berpraktikum ye..hehe

ely shuhadah said...

HOHO,SAMA LAH KITA :D

Paly said...

takpe, abam kan bz.. hahaha... nnti dah ade mood, coret ler ape2 pun... pasal aku ke, pasal bro ke, haha :p

Ainim Suju said...

Dapat praktikal kat mana?

Fakhruru said...

@selipar putih
thanks yek!! ^^

Fakhruru said...

@ely shuhadah
nk wat mcm mana kn, bz ngn kite mmg xdpt nk dpsahkn.. hehe

Fakhruru said...

@Paly
ahakz!! ce bagi idea skit nk cter apa psal ko nie.. hehehe!! =)

Fakhruru said...

@Ainim Suju
dkt SMS Tuanku Jaafar, Kuala Pilah, N9 ^^

Fakhruru said...

@Ainim Suju
dkt SMS Tuanku Jaafar, Kuala Pilah, N9 ^^

Farah Waheda Wahid said...

x pe... pelan2 kayuh...yang dulu didahulukan...

Fakhruru said...

@Farah Waheda Wahid
btoi3!! *gya ipin* ^^

FarhanahAdzlan said...

takpe.blog no 2 :)
gud lak untuk praktikum nanti dan moga2 jadi guru yg terbaik :)

p/s saya memang ohsem dah tau lama dah hahaha

Nurul Aini said...

Betul tu..blog no 2..Semoga berjaya..InsyaAllah di permudahkan segala urusan. Good luck Cikgu. ^___^

Fakhruru said...

@FarhanahAdzlan
insyaAllah.. thanks!! ^^

p/s: sya bru ja tau awk ohsem! haha

Fakhruru said...

@Nurul Aini
amin.. trimas byk2 yek ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pun kureng BW.. huuuu

Fakhruru said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
bla dri dh bz, jdi mcm nie lar.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru