Sunday, February 24, 2013

14
Little Secrets

Praktikum - Dari kL ke Kuala Pilah

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Maaf ye korang-korang sebab lambat nak stori mori pasal kisah praktikum yg baru jer start.. Sangat penat bila dah berpraktikum nie.. Huhuhu~ (-__-)" Sekarang pun banyak jer lagi lesson plan tak buat, sibuk pulak nak b'beLogging.. Tak apa lar, demi korang-korang semua.. Ahakz! (-__-)"

Al-kisah bermula pada 17/02/2013, dimana saya bersama partner saya bergerak dari kL pada jam 14:00 menuju ke destinasi yg bakal merubah hidup kami - SM Sains Tuanku Jaa'far, Kuala Pilah.. Perjalanan lebih kurang 1 jam 30 minit juga lar..

my drebar & always be my drebar.. hehe~

baru sikit, tak tengok dalam bonet keta lagi (-__-)"

Pendekkan ceritera, alhamdulillah, lebih kurang jam 15:30 ++ tue kami dah sampai ke destinasi.. Excited stop depan pintu gate nak tangkap gambar dulu.. Pak cik guard situ dah panggil masuk dah.. Hahahaha!! (^__^)v


Sampai jer, tanpa arah tuju, terus terjah pejabat warden.. Alhamdulillah, ada sorang ustaz warden yg sedang bertugas.. Tunjuk surat lapor diri semua, ustaz warden tue uruskan tempat penginapan kami berdua.. & of course saya diletakkan di bilik warden AWESOME.. Kenapa AWESOME? Tengok bawah -->




Hah! Ko hader?! Jangan jeles yer korang-korang.. Hohoho!! (^__^)v Most of the time, saya stay sorang-sorang lar dlm bilik yg besar nie.. Wow! Jarang warden yg bertugas stay dalam bilik nie.. Diorang lepak bilik lain kot..

Itu saje kot dulu ceritera perjalanan saya menjelajah tempat baru.. Nak tahu kisah Praktikum Minggu Pertama? Bagaimana dengan kelas? Students pulak macam mana? Nantikan next post! *bila tak penat & tak busy lar yek*

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

14 comments:

Nor Aznida said...

dekat sgt dgn umah nida...hehee :)

Paly said...

ade drebar sndiri, bes ler... hahaha

Nurul Aini said...

Wah..selamat berpratikum cikgu.

Fakhruru said...

@Nor Aznida
oh, really! nida kt ner?

Fakhruru said...

@Paly
hahaha!! kan~ bkn snang nk ada drebar sndri nie.. hahahaha!! >.<

Fakhruru said...

@Nurul Aini
thanks a lot!! ^^

Seneorita Baharin said...

bilik warden sangat AWESOME n kelas gitu...hehe...Alles gute ja! Warten fuer naechste entry...hehe :P

Ainim Suju said...

bakal cikgu Fakhruru ni..selamat berpraktikum ye

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hahaha!! unglaublich oder? danke SEHR!! ^^

Fakhruru said...

@Ainim Suju
thanks yek!! (^__^)v

(^,^) said...

jemput join contest... berpeluang memenangi tshirt blog siap url blog anda sendiri!!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SLMT BERPRAKTIKEL... buat yg terbaik k.

Mimie Najib said...

waaa..bestnya..selamat menjalankan tugas.. ! :)

Nor Aznida said...

@Fakhruru dkt2 dgn skolah 2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru