Saturday, February 9, 2013

16
Little Secrets

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner utk join sebelum 11.59pm tonite

Ada apa dgn beLog FizGraphic? Macam-macam ada! Rasanya majoriti kenal dgn beLogger AWESOME nie yg sgt AWESOME dgn artwork + freebies menggunakan Photoshop *sila terjun bangunan 18 tingkat kalau tak kenal* Tengok banner kat atas tue pun dah boleh tahu kekreatifan FizGraphic nie..

Kalau bab-bab Photoshop, memang saya WAJIB rujuk beLog FizGraphic.. Tutorial Photoshop yg simple + mudah utk difahami.. Siyesly! Harap bro FizGraphic boleh tunjuk ajar saya lagi dlm bidang Photoshop nie (^__^)v

Salam Perkenalan daripada beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

16 comments:

Paly said...

bro fiz mmg hebat gune phtoshop XD

Fakhruru said...

@Paly
itulah.. trasa jles sgt2 d'ctue.. huhuhu

Mia Liana said...

menarik ni fakhrul... kak mia macam nak join jugak ni...

Fakhruru said...

@Mia Liana
cpt2 join k.Mia! tak rugi pon ^^

GaRy™ said...

saya datang dari blog fizgraphic... sy like fanpage dan follow sini yer.. jemput like fanpage saya dan follow blog saya... :)

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. Salam kenal Fakhruru :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Diyan Hani said...

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.htm

singgh

Mimie Najib said...

assalamualikum..selamat bersegmen fakhrul.. :)

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Lam A'Aini said...

Aini datang terjah dan follow . . .dari segmen FizGraphic

Effa Nadia said...

salam , datang dr segmen yg same . btw , done follow :)

http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

zana said...

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

deno said...

salam! deno dari segmen yg sama!:)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru