19
Little Secrets

HIAS-HIAS beLog

-PHOTOSHOP CS5-
-BELOG-





JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

19 comments:

Cik Siti Aziz said...

nice job bro!

Fakhruru said...

thanks ^^

Arefiq said...

salam , nak tanye , nak buat list tutorial2 camne??..pas2 bile org lain tekan link pergi ke list tersebut..tekan link pergi tutorial,dah tahu...cume nak buat list jew...tolong erk..please..

Fakhruru said...

dah buatkan,, sila tgok Tutorial : Buat Page Utk Tab Menu

anis reese said...

best suma tutor niyh .. nice job :)

Fakhruru said...

thanks ^^

iman nur qistina said...

salam...nak tanye.macam mane nak buat kite tau sape yang melawat blog kite??harap bleh..

iman nur qistina said...

salam . nak tanye,macam mane nak buat kite tau ade orang datang blog kite....?harap bleh

Fakhruru said...

iman nur qistina :-
slah stunya awk buat jer live traffic feed mcm kt sidebar beLog sya last skali (kereta pancit)

iman nur qistina said...

oooo..thanks

Fakhruru said...

same2 ^^

Siti Ayuni said...

Buat lah bnyk2x lgi tutorial for blog! :)
Anyway mmng Abng terbaek lah!
Cnteq blog! :)

Fakhruru said...

Siti Ayuni :-

InsyaAllah, will be! thanks!! (^__^)v

!Misz Nadea! said...

nak buat yang mcm kat sidebar popular post tu mcm na ea..apa ea nama dia.. hehe thanks :D

Fakhruru said...

!Misz Nadea!

done for u!! http://fakhruru.blogspot.com/2013/04/tutorial-widget-popular-posts-warna.html

tuffah nafisah said...

Terbaik

Fakhruru said...

@tuffah nafisah
thanks!! ^^

Norhasniza Khalid said...

comelnya blog dia,

Fakhruru said...

@Norhasniza Khalid

thanks ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru