Friday, August 17, 2012

3
Little Secrets

Freebies: Header

Assalamua'laikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Dah lama menyepi dengan segmen Hias-Hias beLog nie.. Kesian korang-korang yek.. Huhuhu~ So sempena memohon kemaafan & bulan Ramadhan nie jugak, saya nak sedekahkan lar korang-korang HEADER FREE.. Suke tak? Suke tak? (^__^)v

Header simple-simple jer.. Cantik ke tak cantik, ada saya kisah?! Hahahaha!! Korang-korang nak, sila ambil tanpa bayaran sambil follow beLog Fakhruru yg entah pape nie.. Just right click gambar & save.. Pastu korang-korang upload lar sendiri kat beLog masing-masing..

Saiz Header 800 x 300
Transparent







Ada pelbagai pilihan warna yg korang-korang boleh pilih.. Ambik! Ambik! Jangan malu jangan segan! Hohoho~ Dah ambik, sila lar tinggalkan link beLog korang-korang.. Senang lar saya nak terjah nanti, ok (^__^)v

"SALAM 1 MALAYSIA"


P/S : bila nak shopping raya nie? Hurm...

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

3 comments:

Aju Mohit said...

kalau nk tempah header mcmana ye? brp caj? tq

Fakhruru said...

@Aju Mohit
sbnarnya sya xamik tmphn pon.. tp tgok lar mcm mna.. leh bwk b'bncng.. hoho!! apa2 PM me di FanPge yek

Aya Farah said...

tenkiu for your info about blog..ni link blog saya,sila la komen apa2 yang nak dibaiki lagi ye
http://akuberjiwapink.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru