Tuesday, February 5, 2013

22
Little Secrets

Bahang Seorang Guru Semakin Terasa

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Bila tengok kalendar, baru terasa kurang daripada 2 minggu lagi cuti semester nak habis.. Dan apabila dekat dgn penghujung cuti nie hati dup dap dup dap ala-ala orang jatuh cinta pandang pertama.. Chewahh!! Hiperbola sangat contoh (-__-)" Hati dup dap dup dap bila terpandang 3 benda alah ini -->


OMG!! Boleh bayangkan? Huhuhu~ 18 Februari 2013 bakal bermulanya praktikum PERTAMA saya sebagai seorang guru bahasa Jerman & Pendidikan Seni Visual di Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar, Kuala Pilah, Negeri Sembilan.. Jadi orang nogori lar lepas nie! Ahakz!! (-__-)"

Dan yg pasti, sekarang nie saya tak tahu nak sediakan apa-apa.. Mental? Fizikal? Hanya menunggu dgn penuh kesabaran & keexcitedkan & yg wajib kenervesan *new words for today okay*

"Ya Allah, Kau permudahkanlah urusan praktikum FakhRuru nanti selama 3 bulan bersamaan 12 minggu.. Amin"

Terima kasih korang-korang yg mendoakan saya tanpa korang-korang sedari.. Ahakz!! (^__^)v Otak tengah serabut sebab elaun tak masuk-masuk lagi.. Terbantut urusan nak bershopping baju baru + seluar baru + tali pinggang baru + beg baru etc.. Of course! Penampilan adalah sesuatu perkara WAJIB FakhRuru yg perlu dijaga.. Motif sangat, kan.. Hahahahaha!! =P

sewaktu SBE di SBPI Gombak

Apa-apa pun, korang-korang wish me all the best okay! Mungkin dah start praktikum nanti update saya banyak berkongsi pengalaman-pengalaman di sekolah.. Hope korang-korang will enjoy it! Salam 1 Malaysia daripada beLog FakhRuru - lebih AWESOME daripada biasa!! (^___^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

22 comments:

Seneorita Baharin said...

Alles gute bruder! Good luck! nnt jgn lupa share2 ok experience jd org negori..apo kono eh jang, jgn ckp negori pulok yo...den tak paham kang..hehe :P

Paly said...

abam macho..~ haha

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
ahakz! leh b'duet lgu ngn fida lar pas nie.. hahahaha!! danke SEHR!! ^^

Fakhruru said...

@Paly
hahahaha!! ngade2 lar ko yek >.<

nabila biela said...

amin...moge success sokmo yew..hee

Fakhruru said...

@nabila biela
amin.. thanks!! ^^

Paly said...

@Fakhruru adeh, hahaha..

moga urusan ko dipermudahkan, amin :)

Fakhruru said...

@Paly
hahaha! amin.. thanks bro!! ^^

Shazrizal Shahmy said...

wahh cikgu rupanya dia nih...Weh betulkan hang ni cikgu Bhasa Jerman..x pernahku dengar..

Iqa Syafiqa said...

wah jd guru ? ^^ alhamdulillah ,,,
in sha allah , smoge semuenyer lancar ..
"aja-aja fighting" hehehe

Fakhruru said...

@Shazrizal Shahmy
hahahaha!! percayalah! *lgu dato ct* xbyk skol yg ada pon sbjek grmn nie.. skol2 t'tntu shja

Fakhruru said...

@Iqa Syafiqa
hehehe~~ thanks!! ^^

Lyeen De Syifa said...

selamat menjalani praktikum cikgu...:D Lyeen lama lagi nk praktikum..kena lalui 2 semester lagi..hehehhe....mesti menggigil ni nk masuk kelas..ahhahaha

Fakhruru said...

@Lyeen De Syifa
hehehe!! thanks! Lyeen IPGM KL mna yek?

Cik Fie said...

owh . cikgu rupanya abang ensem ni :P

Fakhruru said...

@Cik Fie
ahakz!! bakal cikgu lar cik Fie ^^

hana hadi said...

gud luck :) bakal cikgu ek

Fakhruru said...

@hana hadi
thanks byk2!! insyaAllah.. amin!! ^^

Nurul Aini said...

Wah..dapat posting dekat SBPI ye. InsyaAllah..semoga di permudahkan segala urusan oleh Allah. Amin..Good Luck cikgu.

Fakhruru said...

@Nurul Aini
posting mna tau lgi.. yg dkt SBPI tu SBE.. hohoho!! thanks!! same goes to u!!

FarhanahAdzlan said...

semoga dipermudahkan olehNYA segala jalannya untuk menjadi cikgu :) best kan bila dapat cakap dalam bhasa yg lain kan slain bm dan bi :)
welcome back to school=P

Fakhruru said...

@FarhanahAdzlan
amin.. thanks a lot yek!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru