Thursday, February 7, 2013

9
Little Secrets

Bila Dah Terlalu Obses Dengan Drama TV

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Sekarang nie memang sedang hangat ceritera Setia Hujung Nyawa di TV3, gandingan sweet Nelydia Sunrose & Amar Asyraf.. Lagi-lagi minggu nie adalah minggu terakhir.. Rasanya tak perlu nak sinopsis ala bagai, semua dah tahu ceritera nie.. Kalau tak tahu, sila ketuk kepala laju-laju dgn TV.. Hohohoho!! (^__^)v

Nak dijadikan ceritera, tadi syok-syok stalker orang dekat FB *ahakz! kantoi kaki stalker* terjumpa beLogger CikEpal06 post nie dekat FanPage dia.. Terus dtg idea nak buat entry.. Hohoho!! Benda apakah yg dipostkan? Sila lihat -->


Oh My Gucci! Wallahua'lam! Tak tahu lar betul ker tak benda-benda macam nie.. Kalau lar ada betul-betul di luar sana, I am speechless! (-__-)" Berfikirlah dengan waras sebelum melakukan sesuatu perkara, walaupun korang-korang tiada niat pun utk melakukannya!  What do you guys think?

Salam 1 Malaysia daripada beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

9 comments:

nabila biela said...

amboiii..sampai cmtu skali ppuan tuh yew..xptot3..semue org ade care trsendirik nk bhagia..xsmestinye ken trlanjurrr..adussshh

Seneorita Baharin said...

i'm speechless too bro..ish2, jgn laa sampai trpengaruh n buat keja2 yg bodo tu kn..mintak kita semua dilindungi olehNya drp perkara2 yg xelok kn..amin

Ibu Amirul said...

tu yang kerana mulut badan binasa... apa lah singkatnya akal dia kan

NurulMirotic[NSHS] said...

Ya Allah sampai begitu sekali . Minta dijauh la niat begitu . Hmm . Terlalu addict dengan drama sampai nak terikut dalam dunia biasa . Bahaya betul .

kakinakl.com said...

biasalah bila drama hangat di tayangkan..msg-msg bervangan

❤farahin izzati❤ said...

oh my gucci, (terkejut bace status) :P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ini yg dikatakan pengaruh media massa.... u see tat.... ini juga yang dikatakan Tun Mahathir.. pengaruh sekeliling byk, didikan ibu bapa perlu ditingkatkan.

Nurul Aini said...

Sebab tu media massa amat memainkan peranan yang besar dalam mempengaruhi minda seseorang. Kita sepatutnya bijak menilai perkara baik dan buruk..Alahai adik manis..tak perlu sampai macam tu sekali. Drama itu hanyalah kiasan hidup. Pelakon pun kena effect, sampai kena ketuk kepala bagai, padahal cuma berlakon.

Hamba Faqir said...

mudah terpengaruh macam ni la jadinya..diorang tak tahu kesannya pada masa hadapan kelak bila buat benda di luar kotak waras fikiran.kena matang dalam berfikir sebelum bertindak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru