Sunday, January 20, 2013

6
Little Secrets

Short Segment by Naa

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner kalau sempat join.. Hehe!! (^__^)v

Satu lagi segment yg sangat-sangat short daripada seorang beLogger yg cantik di mata beLog FakhRuru *ini bukannya nak bodek, tapi ikhlas dari hati yg suci lagi murni nie* Tak percaya? Sila terjah ke beLog Nurul Ain Ahmad (^__^)v  Kenapa short? Sebab due date dia 21 Januari 2013!

Syarat yg simple, jadi tak susah nak join.. Btw saya dah like FanPage Who is Nurul Ain by using my FanPage beLog FakhRuru.. Hah! Dah bagi link FanPage FB tue nak mintak tolong promote kan.. Hik3!! (^__^)v


Apa-apa pun, beLog FakhRuru mengucapkan Salam Perkenalan di dunia beLogger & Hepi beLogging!! Keep it up!! (^__^)v

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6 comments:

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni..
good luck yee..

Fakhruru said...

thanks ^^

Manan Qayyim said...

selamat bersegmen

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

nor aishah said...

Salam...singgah dan follow sini. Jemput join GA sye =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru