Monday, January 14, 2013

4
Little Secrets

Horray! Exams Are Over!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Mesti ada yg terpikir kenapa beLog FakhRuru dah seminggu ++ tak update yek.. Sorry sesangat kepada yg menunggu.. Ahakz!! Bajet mcm beLog of the year pulak (-__-)"  Sebabnya fokus kepada final exam.. Dan sekarang! -->


Hah! Mampu buat macam tue? Hahaha!! (^__^)v  Lebih excited daripada biasa jadi macam tue lar.. Hohoho!! Dengan itu, tanggal 14 Januari 2013 tamat sudah lah mimpi ngeri exam selama 7 semester berturut-turut.. Last exam sepanjang 3 tahun setengah belajar.. Hohoho!! Semester depan NO MORE EXAM! But going to school for practicum.. Oh My Gucci! (-__-)"

Ingatkan last paper tadi nak enjoy the moment dalam dewan exam & snap picture last day exam letak dekat post nie.. Tetapi, apakan daya.. Tak tercapai dek akalmu! *bunyi macam tajuk lagu jer*  Masa menjawab 2 jam, tapi dah siap jawab dalam 1 jam.. Hah! Ko hader?! Hahaha!! (^__^)v  Apa lagi, tercabar juga dgn member yg kuar, kite pun join dua kaki keluar jugak lar =P

Home Sweet Home! Please wait for me! Dah lama kaki ini tidak menjejakkan diri di Kedah --> Yan --> Sungai Yan --> Jalan Dulang Besar --> No.29.. Hah! Ape lagi, dah ada alamat tue.. Ajom lar singgah makan-makan.. Hehehehe! (^__^)v

Lepas ini beLog FakhRuru akan sentiasa di update & macam-macam benda menarik yg akan menyusul.. Nantikan! (^__^)v

*kalau rajin tolong lar klik*

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

Nurul Najihah said...

bezzznye da merdeka :)

Fakhruru said...

@Nurul Najihah
buat msa skrng jer lar ^^

BlueiceButterfly said...

selamat bercuti..hehe selalu update la nanti kan :)

Fakhruru said...

@BlueiceButterfly
thanks ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru