Wednesday, January 2, 2013

4
Little Secrets

beLog FakhRuru Bakal di Review oleh Syira Lokman

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Hambik kau! Tajuk kali ini punya lar panjang berjela-jela.. Sebab? Sangat-sangat t'excited guling-guling golek-golek.. Hari tue ada join Segmen - Jom Tambah Rakan Blogger dari si adik manis Syira Lokman.. Keputusannya, tak sangka pulak terpilih sebagai salah satu beLog b'tuah yg bakal di review oleh beliau.. Hohoho!! (^__^)v

Tak percaya?! Hah! Sila buka mata + skodeng + teropong besar-besar pada gambar di bawah.. Hehehe!! Nak lebih jelas, sila klik pada gambar utk ke beLog Syira Lokman (^__^)v



Macam mana lar beLog FakhRuru tak excited.. Ini dikira first time t'pilih utk di reviewkan.. Berapa banyak dah segmen yg dah join.. Hahahaha!! (^__^)v  Bertuah sungguh~ *terharu sambil mengesat air hingus*

Tak sabar rasanya nak tunggu beLog FakhRuru direviewkan.. Apa lar yg nak dikritikkan oleh si adik manis Syira Lokman gamaknya.. Hahahaha!! Apa-apa pun, thanks a lot kepada si adik manis Syira Lokman! (^__^)v

*tolong klik yg mana korang-korang suka*

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

hehehe..tahniah ! tak sabar nak kutuk blog kmu,hehe :P ...

Fakhruru said...

@sYiRa LoKMaN
ktuk2, jgn xkutuk.. hahaha!! =P

Etuza Ezawarna said...

tahniah kepada blog yang akan dire view..bertuah tu sebenarnya

Fakhruru said...

@Etuza Ezawarna
betoi! betoi! betoi! *ala2 ipin*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru