Thursday, January 17, 2013

8
Little Secrets

Menang Pendrive Daripada Mialiana.com

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk terjah beLog

Alhamdulillah, rezeki & tuah datang lagi.. Segmen yg di join hari tue - Giveaway Mialiana.com - akhirnya membuahkan hasil.. beLog FakhRuru tersenarai dalam top 10 pemenang yg bertuah! *guling-guling golek-golek sebab excited* (-__-)"

Kalau nak terjah menerjah attack 9 lagi beLog AWESOME yg betuah tue, sila lar attack di SINI.. Diorang-diorang mmg hebat.. Jujurnya, layak utk menang! Tahniah beLog FakhRuru ucapkan utk semua! (^__^)v

Dengan sebesar hati bak gunung berapi meletup-letup, beLog FakhRuru nak ucapkan terima kasih banyak-banyak dekat kak Mia sebab sudi memilih beLog FakhRuru as one of the lucky winner! Mialiana.com is AWESOME!! (^__^)v


*help by clicking which you like most*

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : tiap2 hari tunggu posmen depan pintu rumah (-__-)"

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooo.... tahniah juga k.

Fakhruru said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
thanks byk2!! ^^

Arol Mubin said...

Tahniah! Tak sabar nak tunggu hadiah sampai kan? Kihkih. :p

Fakhruru said...

@Arol Mubin
betul3!! *gaya ipin* jgn lpa tiap2 ari tnggu posmen dpn pntu rmah! ahakzz!! =P

Mia Liana said...

wahhhh sweetnya entri ni.. sama2 dear. sabar ya nanti kak mia poskan.

Seneorita Baharin said...

Tahniah bro...muka dalam gambar tu stylee gilo..haha :D

Fakhruru said...

@Mia Liana
hehehe!! wokey akak! sya tnggu!! ^^

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hahaha!! kan~ thanks bro! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru