Tuesday, January 1, 2013

16
Little Secrets

Segmen : Tadi dan Sekarang

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Actually dah lama stalker Blog Paly nie.. Menanti dia punya segmen dgn penuh kesabaran.. Hahaha!! Segmen sebelum nie terlepas pandang, tak sempat nak join.. Jadi segmen kali ini tidak boleh dilepaskan! Hohoho!! *ala-ala Santa Ruru* (^__^)v

So, jawapan utk soalan-soalan yg dilontarkan oleh Blog Paly & disambut oleh beLog FakhRuru adalah seperti berikut -->

1. Apa yg korang buat pada 31hb Disember 2012
(9pm - 11.59pm)

Buat bodo! Ahakz! *dgn nada paling annoying* =P  Hehehe!! Ok! Ok! Serious! Serious! Nanti Paly marah.. Mmmmmmm... Aaaaaaaaa... Pfffffffff... Lalalalalaaa... Zzzzzzzzz...

...1 saat...
...2 saat...
...3 saat...

Eh! Terlelap plak.. Ampunkan hamba tuan Paly! >.<  Konpem si Paly curious giler nie.. Hahahaha!! (^__^)v  Jeng! Jeng! Jeng! Sebenarnya, saya menghabiskan masa dengan ini saja -->


Hahahaha!! Giler LAME punya aktiviti malam tahun baru! (-.-)"  Eh! Eh! Motif ada dumbbell sehelai seketul di situ? Kau hader?! ~lalalaaa Layan citer anime Fairy Tail + butterscotch + air teh panas + workout.. Tak percaya?! Hah! Ini bukti dia -->


Okay! T'lebih bajet plak =P  Abaikan gambar 18SX di atas.. Hohoho!! (^__^)v  Ada lagi benda yg dibuat.. Dalam masa sebelum jam 12am, ambil handset, terus lepak dekat balkoni & calling-calling orang yg t'sayang...


Siapakah orang t'sayang itu? Alaa.. Nak kena bagitau ker? Kalau bagitau pun bukannya korang-korang kenal.. Apa?! Nak tahu jugak! Ishh! Sibuk badan Busy body betul lar.. Mmm... Segan lar pulak nak bagitahu.. nanti kantoi dengan member-member.. Hohoho!!

But people said, "curiosity killed the cat".. Tak nak lar pulak nanti saya dipersalahkan oleh korang-korang.. Hohoho!! Sebenarnya................ dia................... dia............ adalah............. my....................... MOM!! (^__^)v


2. Masuk jer tahun baru 2013, apa benda first sekali korang-korang buat?

Kali ini tak nak ceritera panjang-panjang, biar gambar ini yg menceritakan segala-galanya -->

"A picture paints a thousand words"

(tolong klik yg mana korang-korang suka please)

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

16 comments:

Hanida Moss said...

Goodluck utk segmen ni :)

Fakhruru said...

@Hanida Moss
thanks ^^

aini shahroni said...

hahaha..
lawok je..
btw, happy new year!
^___^

from ::Arkitek Hati::

Paly said...

checked :)

terbaek dr ladang gmbr 18sx tu, haha

Fakhruru said...

@aini shahroni
hehehe!! thanks yekk
hepi new year 2013 too!!

Fakhruru said...

@Paly
hahahaha!! kan~ =P

Bintang said...

punya eksaited nak baca, rupa2 nya hampagas betul. HAHA. anyway, nice story !

kinara kinatara said...

osem..singgah sini....salam kenal dari kina..:)

Fakhruru said...

@Bintang
hahaha!! itu lar tjuannya.. nk bgi owg hampagas.. hahaha!! =P thanks drop by!!

Fakhruru said...

@kinara kinatara
thanks! salam knal jgk kina!! ^^

Mimie Najib said...

so funny.. :) cerita yng menarik.. :)

dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-tadi-dan-sekarang.html

Fakhruru said...

@Mimie Najib
hehehe!! thanks yek! (^__^)v

imam sukri said...

bila teman2 ingin merasakan kemenangan
di dalam bermain togel yg sudah 5X kami buktikan
hub MBAH DJEPATI di:082 3331 77799
klik=> http://togelsingapu.blogspot.com/
pasti mendapat hasil yg terbaik

hana hadi said...

tahniah, entry terbaik

Fakhruru said...

@hana hadi
tbaik ker? hohoho! thnks^^

Ieyka Faeza said...

Nice one :) Cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru