Sunday, January 6, 2013

43
Little Secrets

Segmen : Saya Blogger Negeri...

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Ini segmen yg AWESOME dowh! Dan of course, saya adalah beLogger negeri yg sama dengan tuan tanah segmen ini, FizGraphic.. Mana lagi, kalau tak lain tak bukan -->

KEDAH!

Macam-macam lar kat KEDAH yg cantik menarik tertarik memang debOom! Tapi yg paling saya teringin sekarang nie, LAKSA KEDAH! OMG! My favourite!! *meleleh air liur*  Dan sudah tentu rindukan kehijauan sawah padi + angin sepoi-sepoi bahasa.. Memang tenang! Dah lama tak balik KEDAH.. Huhuhu~ Salam kenal dari beLog FakhRuru dari KedahRian (^__^)v

Mereka-mereka yg ditag:-

-AWAK lar yg tgh baca tue-

...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

43 comments:

Cik Anis said...

dr segmen sama..follow sini dh ^^

Fendy said...

busy sikit...tgk keadaan..terima kasih tag...hehe

Fakhruru said...

@Fendy
wokey!! (^__^)v

Fakhruru said...

@Cik Anis
thanks sudi follow!! ^^

Etuza Ezawarna said...

terbaik, menarik pula segmen ni...

Yan Ty said...

Cheq org Penang. Laksa mmg feberet

Musyirah :) said...

Saya terbang dari Selangor Ke kedah tauuu !

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah said...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;)salam ukhuwah.

miss zerocinta said...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri bumi allah
mai la dtg perok
yong dh nambah mike

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Emas Putih said...

hai singgah sini. Dari segmen sama. sy dari Sabah.Slm kenal..
http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di senja hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Khalilah said...

orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

terbaekkkkkk! datang dari segmen yang sama :)

N!kEk!n said...

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

Sheda ucu said...

blog awak comel laa hihihi suke....

dari segmen folow dari perak hihi

http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Bee Shaz wals said...

blogwalking here done follow u blog.386.hope you follow me back tq
hhtp://bee-shawal.blogspot.com

Irwan Alessa said...

Blogger Johor datang ke Kedah,
Membawa hajat sebesar gunung,
Terjah pun sudah follow pun sudah,
Harapkan tuan hamba kembali berkunjung.

http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

Dari Terengganu. follow sini. Meh la makan keropok Terengganu~
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

*sedapnyaaaa laksa.. :)

aisyah humaira' said...

blogger selangor dtg terjah blogger kedah.
http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...laksa kedah. bru jer makan minggu lepas. mak angkat dr kedah buatkan. yumy

Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

Syah said...

Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

dpt haidha,kasi awek hehe

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Azza Afdzal said...

hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

BlueiceButterfly said...

salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.
jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

farhanamasdo said...

hi . im blogger from kluang, johor .
salam kenal and feel free to visit me back . done following here ! XD

http://bungajauh.blogspot.com

tengss !

yana aina said...

blogger melaka dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que said...

dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blig saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Azney Shamsuddin said...

Salam..
Dari segmen yang sama.
jemput singgah blog saya
dari pahang :D

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

p/s : dah follow sini :D

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 452 :)

Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

manzarina berntsz said...

salam....jenjalan....slamat kenal ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru