Monday, January 7, 2013

3
Little Secrets

Menang Topup Dari beLog SheKechik

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk terjah beLog SheKechik

Macam tak percaya pulak, last minute penyertaan untuk Segmen First Giveaway by Shekechik pun boleh menang jugak.. Alhamdulillah! Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yg tahu.. Hohoho!! (^__^)v

Tak percaya beLog FakhRuru boleh menang? Sila terjah --> SINI.. Tak perlu nak bersuluh-suluh.. Dah terang tang tang di situ.. Hahahaha! (^__^)v  Apa-apa pun, terima kasih tak terhingga kepada tuan tanah beLog SheKechik!


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)V

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

3 comments:

Paly said...

dah letak dah, haha

http://www.paly.my/2013/01/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?showComment=1357529271724#c8367915700245061853

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hehe..siap buat entry lagi...thanks..very appreciate it.. =)

Fakhruru said...

@shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
hahaha!! sbb excited tlebeyy!! >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru