Tuesday, January 8, 2013

16
Little Secrets

Giveaway Mialiana.com

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

klik banner utk join

Satu lagi Giveaway yg beLog FakhRuru nak join! Menarik juga sebab hadiah dia seketul sekeping sebiji Pendrive Sony 4GB untuk 10 warga beLogger yg bertuah.. Harap sesangat tuah beLog FakhRuru masih lagi tercalit kat sini.. Hohoho!! (^__^)v

Saya paling suka entri Kisah Masa Newbie : Letak Banyak Widget di Sidebar Blog di Mialiana.com kerana ketepek! Sedas terlekat dekat muka sendiri.. Terasa uolss!! Sejibik time beLog FakhRuru mula dilahirkan pada tahun 2008.. Gelak sorang-sorang sebab memori dulu datang kembali.. Hahahaha!! (^__^)v

klik  utk terjah ke beLog

klik utk terjah ke beLog

-3 Rakan beLogger yg ditag-

Btw, saya like FanPage Mialiana.com by using my FanPage beLog FakhRuru.. Tak per kan? So, rasanya dah lengkap segala syarat-syarat.. Kalau tak, tolong Mialiana.com informkan di sini yek.. Terima kasih!! (^__^)v

Jadi, korang-korang yg nak join, cepat-cepat lar yek! Tarikh tutup Giveaway nie 10 Januari 2013.. Jangan lepaskan peluang utk dapatkan Pendrive 4GB percuma! Kau hader?!


...ARIOS AMIGOS...
(^__^)v

P/S : walaupun ada paper exam straight sampai khamis nie, sempat lagi update beLog (-__-)"

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

16 comments:

Paly said...

nama ku di tag..terharu~ sob3x, haha

ade can nk menang ni..asl ler aku ni kurang kreatif? simple jer aku buat..haha

Fakhruru said...

@Paly
hahaha!! ok lar tue.. ada rzeki kite sme2 mnang.. hohoho!! >.<

Ecah Shaimi said...

As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

Ecah Shaimi said...

As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

Nor Salmi said...

Good luck!
Singgah dari segmen sama & follow sini #392

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana said...

tahniahhhhh

http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

Paly said...

tahniah bro mng, haha..btol tak aku ckp ade can nk mng? Hehehe

Mohd Lokman Bin Ramli said...

tahniah memang hadiah pendrive itu. ^_^

Fakhruru said...

@Mia Liana
trima kasih byk2 kak Mia.. Speechless xtau nk ckp per.. huhu!! >.<

Fakhruru said...

@Paly
hahahaha!! mlut ko mmg masin skit yek.. hik2!! leh lar lgi pas nie mrmal utk ak.. hehe!!!

btw ko pon sma jgk kn.. thniah jgk der!!

Fakhruru said...

@Mohd Lokman Bin Ramli
hohoho!! thanks a lot!! ^^

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Wahhh, suka sangat smile diaa buat! TAHNIAH yeee menang! kite pun menang jugak ;) Murah rezeki dia bulan ni.

Fakhruru said...

@✸Maizatul Nurirwane Idr✸
hehehe!! alhmdllah, murh rzeki kite sma2 lar ^^

Mia Liana said...

hadiah telah diposkan dan tracking number ada disertakan dalam entri http://www.mialiana.com/2013/01/hadiah-giveaway-mialianacom-telah.html

Fakhruru said...

@Mia Liana
noted! arigato kak Mia ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru