Sunday, March 31, 2013

9
Little Secrets

MeleTOP - Shae A VS Shae B

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Terbaru, MeleTOP memuat naik video perlawanan antara Shae A menentang Shae B.. 

Agak-agak korang, siapa yang akan mendapat rating tertinggi dan seterusnya dapat merangkul gelaran penyanyi sebenar lagu sayang? Korang saksikan dan nilaikan sendiri ye (^___^)v


.....................

Aiyooo!! Macam ini pun ada ka? Penat FakhRuru gelak guling-guling.. Memang release tension sangat-sangat.. Terbaik MeleTOP!! (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

9 comments:

Paly said...

dah bnyak aku tengok org duk share vid ni tapi lom sggup lg aku nak tengok, hahaha...

Seneorita Baharin said...

haahah, xleh belah kan siap ada vote2 bagai, tetiba ja fofular..bhaha..mmg release tension tgk bideo diorg neh kn... :D hihi...

Fakhruru said...

@Paly
ko kna tgok lar.. hehehe!! =)

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
kan~ tbaik dri ladang btoi! adehh~ skit prut glak

AyueJean AJ said...

baiklah tengok Shae A lagi..
Yang B tu tak lalu makan tengoknya...
Seksa jiwa...
Hahahahahh..

Fakhruru said...

@AyueJean AJ
hehehe!! no komen laa~ =P

Zamani Abe said...

oh tidakkkk... ini sgt mngarut.. hahahaha

Fakhruru said...

@Zamani Abe
hahahaha!! katanyaaa~ =P

Adii Y said...

hahahah giler terguling2 gelak tengok ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru