Saturday, March 16, 2013

12
Little Secrets

Nak Shopping di Zalora!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Sejak dua menjak nie buka mana-mana web jer, ternampak iklan Zalora di mana-mana sahaja.. Para beLogger juga ada yg buat entri pasal Zalora.. Dan kerana iman tak kuat serta kegagalan mengawal hawa nafsu yg membuak-buak seperti harimau, akhirnya FakhRuru tewas! Mula lar minggu ini sesi mengstalker Zalora.com (-__-)"

Dan tersangat MALANGNYA, mata + hati + jantung telah jatuh cinta dgn mereka-mereka di bawah ini -->






Okay! Jangan salah faham! Mereka-mereka yg dimaksudkan itu adalah baju-baju yek.. Bukannya model-model baju itu (-__-)" Hempuk laju-laju juga korang-korang nie

Gosh! Dah imagine dah how do I look like wearing that clothes! AWESOME! (^__^)v Jatuh cintan dgn color baju tue.. Baru lar anak murid bertambah semangat nak belajar bila tengok cikgu dia smart-smart.. Betul tak? Hehehe!! (^__^)v

Siyesly, I'll get this clothes! Kalau tak bukan kat Zalora pun, I'll search it every pelosok dunia.. Ahakz!! Katanya.. Ker ada korang-korang yg nak hadiahkan kepada saya? Kalau ada tue, roger-roger lar saya dgn kadar yg segera.. Ahakz! =P

Walaupun hati nie was-was nak shopping on9 sebab takut saiz tak kena dgn badan, tapi demi warna yg AWESOME tue, I tetap nak! Hahaha!! >.<  Kalau jadi, inilah 1st time saya beli barang on9.. Harap-harap tiada apa yg menghalang.. Amin (^__^)v So, korang-korang! Jom sama-sama jadi stalker di Zalora.com!

Salam 1 Malaysia from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

12 comments:

Seneorita Baharin said...

Amboihhhh kelasssss kauuu cikgu Fakhruru AWESOME!!! heheheh...btw mmg chantekk laa baju tu, nnt masuk kelas anak2 murid smua pakat berjegil mata tgok cikgu kachak n awesome, katanyaaa...hhehehheeh :D

cik vanilasusu said...

haha. ingatkan pompuan ja yang beli kat zalora.

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
kelazzz gtue katanya~ hahaha!! >.< ye lar, nk bgi ank mrid bjegel mata xngntuk.. hahahaha!!! =P

Fakhruru said...

@cik vanilasusu
itu zman2 dlu jer.. skrng laki pon dh nk bfesyen.. hehhehe

Nurul Aini said...

Ermm..betul lah tu..kalau nak beli barang online ni ragu2 sikit terutama baju. Kalau benda lain saya selalu je beli. Ye lah kalau pakaian, takut tak muatlah, apalah kan. InsyaAllah, Zalora okay kot. Tapi baju tu memang smart. ^___^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nice colour.. serius...

Fakhruru said...

@Nurul Aini
itu lar.. ini pun 1st time nie.. cuba jer lar nti.. slagi xcuba, slagi tu xtau kn.. twkal jer.. hehehe!! ^^

Fakhruru said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
kan~ falling in love dh nie.. hoho

Dianaa said...

second last tu cun warna baju dia :D beli lah :p

Fakhruru said...

@Dianaa
aiyooo!! awk tlh mnmbah kn lgi nfsu saya utk mbli.. hohoho

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Fakhruru said...

@ZaloraTeamMY
thanks ZaloraTeamMY for the invitation.. Saya dah hantar email kepada pihak anda! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru