Sunday, March 3, 2013

17
Little Secrets

PEMENANG 1st beLog Contest: Mari Mengira by FakhRuru

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Jeng! Jeng! Jeng! Masanya sudah tiba! Pengumuman PEMENANG 1st beLog CONTEST: Mari Mengira by FakhRuru! Korang-korang sudah bersedia? Maka, bilangan sebenar CURLY yg terdapat pada beruang tersebut adalah -->
.
.
.
.
.
Dan PEMENANG yg bertuah adalah:-

PEMENANG PALING BERTUAH - Top Up RM10 + beLog Review

(Jawapan Paling Pantas & Paling Tepat)

8 PEMENANG BERTUAH - Top Up RM5 (random.org)
  1. http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  2. http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  3. http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  4. http://ceritaseoranggadis-shafiqah.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  5. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  6. http://blueyarns.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  7. http://www.syuhadasalleh.my/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html
  8. http://dearbelog.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html

Kepada para PEMENANG, sila PM saya di page beLog FakhRuru bersama butiran-butiran yg dinyatakan di bawah.. Tempoh sehingga 08 Mac 2013 saya berikan.. Jika tidak, top up korang-korang akan terbatal secara automatik! Saya akan beri top up selepas semua pemenang memberi butiran masing-masing! *tak perlu lar saya nak ulang-alik pergi kedai beli top up*

URL beLog
No. Telefon
Jenis Topup

TAHNIAH kepada para pemenang! Kepada korang-korang yg kurang b'nasib baik, beLog FakhRuru ucapkan TERIMA KASIH HINGGA KE LANGIT kerana korang-korang mmg SUPPORTIVE + AWESOME! InsyaAllah, mungkin rezeki korang-korang pada next beLog contest! Klu bakal ada next beLog contest tue.. Hehehe!! (^__^)v

Saya akan letak korang-korang semua dalam beLoglist beLog FakhRuru, okay! Tapi lambat sikit yek.. Ada benda nak kena kemaskini dulu.. Harap b'sabar! (^__^)v  Last but not least, hepi beLogging!!

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

17 comments:

Syuhada Salleh said...

Alhamdulillah, menang..mekasih ye..

ANa Ahmad said...

hehe ekor dia tak kira ek? huhu tahniah kepada yg menang hihi :)

Dear KHY said...

tahniah ye kepada pemenang ! hehe ^_^ majulah blogger untuk negara :P

Paly said...

mate pn curly gak ke, hahaha.. aku ingt spiral, tu yg aku tak kire tu

Nurul Aini said...

Tahniah pada semua pemenang.

Ismah Atikah said...

alaaa, jawapan dah betulllll. mr random dengki :p TAHNIAH pemenang :D

Dianaa said...

tahniah kepada pemenang ;)

Seneorita Baharin said...

Alhamdulillah....Danke schoen bruder! :') hee.xsangka menang...thank Q, will inbox u kt fb eyh... ;)

Meera Ishak said...

wahh tahniah ye pada pemenang^^

✿ Hasnie Adda ✿ said...

haha . tak sia2 juling mata2 . dapat jugakk top4 . heeeee

Aina Areen said...

tahniah kepada pemenang :) walaupun aina tak menang takpe , jawapan aina dah betul :P hihihi

Mimie Najib said...

tahniah kepada semua pemenang.. :)

Zamani Abe said...

Wahhh~ Tahniah kpd pemenang! Zam terlepas pandang segmen ni.. huhu

Tengku Iji said...

huhu, tahniah kepada semua pemenang :D

Sally Yatiey said...

Tahniah buat yang tersenarai :D

Sya Isya said...

hehe.. Sya terlebih 1 pula. tahniah kepada pemenang mmg pantas lg tepat!

Nabeel Fikree said...

Alaa jawapan saya dah betul. Cuma tak terpilih aje. Jahat betul random.org tu. Hahahaha! Sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru