Monday, March 18, 2013

10
Little Secrets

Fear Factor Selebriti Malaysia - Episode 11

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

click banner to more info

Kehangatan & Ketakutan Semakin Dirasai!
2 Kumpulan Bakal Tersingkir Minggu Ini! Siapakah?
Kumpulan Manakah Yang Bakal Membawa Pulang RM10,000?
Semuanya Hanya di Fear Factor Selebriti Malaysia!

MORE INFO CLICK --> HERE

Click to Watch


JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

10 comments:

Seneorita Baharin said...

yg diorg duduk dalam bekas ada katak tu mmg menggelikan kann, ya Allah, kalo ada org nk bg sejuta pong xsanggup, tambah2 kalo ad cacing ke n binatang2 yg mnggelikan tu..huhu..si kachak fakhruru xnak join ke fear factor ni? kita geng 2 la kan, then first episode yg keluar kita la, bhahaha.. :P :D

Paly said...

tak pernah lak aku tngok fear factor malaysia ni, huhu... btw, ensem jer gambo kat sidebar ni, hehe

Farah Waheda Wahid said...

tak sabar nak tunggu final episode ni...nak tengok siapa yang jadi juara Fear Factor Selebriti ni...

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hahahahaha!! klu kita partner dua nie, konpem lar xsempat nak masuk pusingan pertama dah tersingkir.. tersingkir sewaktu pemilihan.. hahahaha!! =P

Fakhruru said...

@Paly
rugi lar ko xlyn.. best tgok glgat arts2 msia nie.. hohoho!!

ahakz! thanks bro! =P

Fakhruru said...

@Farah Waheda Wahid
betul2!! lagi dua mnggu lagi.. hoho!! ^^ kita tungguuuuuuuuuuuuu!!

kakinakl.com said...

keputusan telah di umumkan..jom tenguk sape yang menang

Fakhruru said...

@kakinakl.com
wow! thanks a lot kak Ina! tak sangka plak.. huhuhu!!

Zamani Abe said...

Zam asyik terlepas je nak tgk.. kdg2 tertido awal.. hehe

Fakhruru said...

@Zamani Abe
pnat sgt ktanya.. xper, zam leh tgok di sini.. hehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru