Tuesday, March 12, 2013

24
Little Secrets

Praktikum - Cikgu FakhRuru AWESOME di Kartunkan

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Minggu pertama masuk kelas seni hari tue tak ready nak ajar apa-apa pun dekat murid-murid.. Jadi mula-mula tue just introduce diri masing-masing.. Pastu memandangkan idea time tue dah kosong ala-ala lagu Najwa Latif, terus bagi setiap murid kertas A4 putih & suruh diorang lukis potret.. Ahakz!! (^__^)v

Atas alasan, "cikgu nak tengok kreativiti kamu semua melukis".. Ahakz! *tangan di bahu, mata pandang atas* Realitinya cikgu tak tahu nak bagi kamu buat apa.. Hahahaha!! =P

Dan part yg menariknya, mesti korang-korang semua pun rasa teruja.. Teruja dekat mana? Sila lihat di bawah -->


Hah! Amacam? AWESOME tak?! Hahahaha!! Sorang budak pompuan tue ada lukis gambar cikgu FakhRuru yg AWESOME nie! Motif sangat.. Time tue tersenyum jer dalam hati.. Hohoho! (^___^)v

Macam-macam rupa bentuk diorang-diorang nie lukis, walaupun saya hanya menyuruh lukis potret.. Nak buat macam mana, ada yg tangan kayu.. Saya pun 2x5 jer (-__-)"  Tapi ada juga lar 3-4 orang yg nampak bakat melukis tue ada.. Ini lar hasil yg saya rasa smart + AWESOME! Leh buat komik kartun dah -->


Apa-apa pun, puas juga lar membazir masa 1st day kelas seni tue.. Hahaha!! (^__^)v After this memang tak ada dah lar nak masuk kelas tanpa sebarang persediaan.. Nak mampus! Guru praktikum kot, bukan guru tetap.. Huhuhu~

Minggu depan pensyarah pembimbing seni dah nak datang tengok proses P&P.. Wish me luck k u guys! Doakan saya buat yg t'baik walaupun ini bukan lagi penilaian.. Tapi tetap nak tunjuk yg terbaik dalam kalangan yg paling baik! (^___^)v

Salam 1 Malaysis from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

24 comments:

Mia Liana said...

alololo... tomei nya..... cikgu ni... heheheh

Fakhruru said...

@Mia Liana
hahaha!! ada2 jer k.mia nie =P

Seneorita Baharin said...

wah awesome laa cikguu Fakhruru neh, heheh, mesty disayangi murid2 eyh... :D Alles gute eyh! Kena selalu AWESOME ye.. ^______^

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hahaha!! DANKE SEHR!! amin, hrp2 lar mrid2 syg.. hehehe!! ^^

Shazrizal Shahmy said...

syoknya dapat anak murid yg sporting kan..

Nao Mei said...

cik akak salu tengok budak2 praktikum nie kat sekolah cik akak...hihi,,,,sibok memanjang lah dia orang nak buat yang terbaik kan..hihi...semoga berjaya :)

Zamani Abe said...

wah.. anak murid tu peminat ke??

Nabeel Fikree said...

Untunglah ada orang sudi lukiskan. Hehehe.

Fakhruru said...

@Shazrizal Shahmy
alhmdllah.. ada msa2nya jgk lar tue kot..

Fakhruru said...

@Nao Mei
tau xpa.. thanks akak! ^^

Fakhruru said...

@Zamani Abe
hahaha!! nth lar zam.. mngkn ya, mngkin tdk.. hehehe!! =)

Fakhruru said...

@Nabeel Fikree
kan~ hehehe!! ^_^

nini said...

pandai dak tu lukis...comel...=D

Fakhruru said...

@nini
tau xpa.. ckgu plk yg rsa mlu xreti lkis.. hahaha

Paly said...

omei nye ye lukis... omei omei omei~

btw, gud luck bro! kasi mantop gitu mase pnsyarah tu dtg..

Fakhruru said...

@Paly
hahahaha!! insyaAllah, amin.. thanks bro! >.<

Nurul Aini said...

Hahaha..best je ada orang tolong lukiskan..InsyaAllah, semoga berjaya ye cikgu Awesome.

Crew Fathi said...

Amboi2... Cikgu pon dah tak keja.. melukis aja kerjanya ye.. hehe.. =p

Fakhruru said...

@Nurul Aini
hahaha!! thanks yek!! ^^

Fakhruru said...

@Crew Fathi
hahahaha!! itu jer subjek leh release tnsen.. hoho

Far_Eyna said...

lawa lah... :)
suka tgk deocration blog nihh..sya pown ada blog jugak..singgah lah yew,,tpi da lma xupdate..bz stady..heheh.. :D
http://chokachoki93.blogspot.com/

Etuza Ezawarna said...

ok hensem apa ni..best juga ..tengok

Fakhruru said...

@Etuza Ezawarna
hahahaha!! thanks! ^^

Remy hazza said...

terbaiklah... nampak hemsem kesemuanya.....he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru