Sunday, March 17, 2013

18
Little Secrets

Segmen: Featured Me on Bubbly?

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawb dosa, kalau jawab AWESOME*


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013.

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu.

Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...

Salam Perkenalan from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

18 comments:

Paly said...

mmg ohsem dr biase pn, haha

Fakhruru said...

@Paly
hahaha!! lju ker ko komen yek =P

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih sebab sudi meluangkan masa untuk join segmen saya...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen si kachak awesome!hehe :D :P

Nurul Aini said...

Selamat bersegemen. ^____^

Diana Azis said...

Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hasri Anis said...

SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Anis Anisa said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Zamani Abe said...

Join jgk ae.. hehe

Zee Suhaini said...

Gud Luck..

datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...

dari segmen yg sama..

alang2 singgah sini, nory follow terus =)

http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Bonda Qalish said...

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

^^eKaTiKaH^^ said...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

fatin amalina husna said...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana said...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru