Sunday, March 24, 2013

13
Little Secrets

SARAWAK! Here I Come!

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Cuti sekolah dah start seminggu.. Cikgu FakhRuru AWESOME yg sedang berpraktikal ini really need a break.. Ahakz! *tgn di bahu, mata pandang ke atas* Ingatkan diri ini nak balik Kedah jer bercuti.. Tetapi dua hari lepas, sembang-sembang dengan member, terus datang idea "Jom pergi SARAWAK!"

Spontaneous, terus bukak flight booking, check harga.. Wow! Murah! Pergi balik dari kL ke Kuching just RM156 per person by using Malindo Air.. Kalau tak silap, Malindo Air nie baru jer beroperasi tak sampai seminggu lagi.. On the spot terus booking online.. Ahakz! Tak ker giler namanya.. Duit dah tinggal sekangkang kera dalam bank, ada hati lagi nak pergi jalan-jalan (-__-)"

click to booking your ticket!

Pergi hari Selasa (26/03/2013) untill Jumaat (29/03/2013).. 4 hari bakal berkampung di SARAWAK! Muahahaha!! Kindly excited di situ! (^__^)v Penginapan + transport jalan-jalan dah jimat dah di situ sebab member kat sana bakal support.. Dan yg paling AWESOMEnya, Selasa tu is my birthday! So, I will celebrating my birthday di SARAWAK! Perghhhh!! AWESOME in my life! (^___^)/

This will be my 1st time menjejakkan kaki ke Sarawak.. Tak nak fikir pasal duit ker apa, just nak enjoy my moments there! Betul cakap orang, kalau kita selalu fikir sangat pasal duit ker apa, nanti satu benda tak jadi.. So, just do it & grab the moment once in your life! (^___^)v

So, SARAWAK! Wait for me! Kepada beLogger-beLogger Sarawak, cadangan tempat-tempat menarik yg perlu saya kunjungi? Kalau ada jodoh, mana lar tahu kita bakal terserempak di mana-mana.. Boleh korang-korang belanja makan! Hahahaha!! =P

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -

...ARIOS AMIGOS...
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

13 comments:

wana wazm said...

wahh , bestnya.
jom tambah pendapatan anda sekarang! terjah sini , http://coretangirlblog.blogspot.com/

MisEyz BLurz said...

welcome to Sarawak!^_^

Fakhruru said...

@MisEyz BLurz
org srwak rpanya.. thanks!! (^__^)v

Seneorita Baharin said...

wahhhh vahhh vahhh, seronoknyaaaaa si kachakk nak bercuti..cuti sakan laa nohhh..awesome sangat, jangan lupa beli ole2 kt kte eyh..hiks..take care have fun! ^________^

Mia Liana said...

wahhhh bestnya cikgu ni.... ni yang jeles dengan cikgu2.. cuti sekolah je jalan2...

Paly said...

bile nk dtg kelantan, bleh lepak2 kat kedai aku, hehehe... takyah pkir sgt pasal duit tu... rezeki ade kat mane2, hehe :)

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
ahakz!! nk ole2 yek, nti i bwak balik tugu kuching bsor tue sekor.. hahaha!! btw, thanks!! ^^

Fakhruru said...

@Mia Liana
hahahaha!! hve skali skala k.mia! hoho!!

Fakhruru said...

@Paly
insyaAllah, ak trjah klntn plk, KONPEM lar ak akn roger2 ko.. nk ko tebar roti cnai sOodap pnya.. hoho!! =P

zafiRah said...

owh jenjalan kat srawak ea.. ^_^
part mana? kalau kat kuching bleh la gi kampung budaya takpun santubong..
sebelum balik singgah serikin keyh beli ole2 untuk org smenanjung ;)

Fakhruru said...

@zafiRah
aah, part kuching pon g nti.. wahh!! sound interesting jer.. msti kena pergi nie.. hoho!! thanks yek awk! ^^

Paly said...

@Fakhruru yg tu sudah tntu... aku kasi terbang sane sini... terus jatuh lam pinggan ko, hahaha

Fakhruru said...

@Paly
perghhh!! itu roti cnai trbang nmanya! nie yg buatkn ak xsbar nie! hohoho!! >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru