Tuesday, April 16, 2013

8
Little Secrets

Facebook Kini Berwajah Baru Lagi

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Hari ini buka FB terkejut dgn perubahan wajah barunya.. Masuk Home biasa-biasa sajer, tapi bila masuk profile, otak jadi blur sekejap 5 saat.. Semuanya kerana ini -->

status dah bertukar ke sebelah kanan
ABOUT pula dah terang tang tang besor sebelah kiri

friends & photos semuanya dah besar gedabak sebelah kiri

Music2 yg kita suka pun dia keluar terang tang tang kat profile dah

Kaji punya kaji, rupanya tak semua warga FB yg bertukar wajah lagi.. Ada yg masih wajah lama.. Hanya insan terpilih seperti saya sahaja dia nak sibuk-sibuk tukar wajah.. Katanyaaa~ Turn korang-korang akan tiba suatu masa nanti.. Tungguuuuuuuu~ Hohoho!!! (^___^)v

Terasa kekok sekejap dgn wajah baru ini.. Saya tak bagi permission pun suruh buat pembedahan plastik nie.. Sighhh~ Lepas nie, tau tau apa pulak lar dia nak ubah.. Karang tak pasal-pasal semua benda dah boleh tengok dekat profile (-___-)"

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8 comments:

Fendy said...

yup..memg berwajah baru...

Halimaton Saadiah said...

dah lama tau. :)
harap2 boleh biasakan diri dgn wajah baru facebook nih. :)

Paly said...

waa.. tak penah tau plak... hoooho

Ainim Suju said...

tu la..lama tak online kt laptop...terkejut tengok Timeline FB ada perubahan..tapi bila fikir balik...sama je dgn sebelum ni cuma beza kiri kanan je

Condoriano said...

Hehe dah lama tak check fb pula,

Cik Puan Fadli said...

den punyo dah sebulan kot btukor ghuper...mcm x besh plak....pasrah joo..

Intan Atiqah said...

student UM kn???

Fakhruru said...

@Intan Atiqah
aah.. npe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru