Tuesday, April 23, 2013

11
Little Secrets

Contest My Casual Style by The Roselle

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hari tue, semasa beLogwalking para beLogger, terjumpa contest nie.. Sorry tak ingat beLogger mana yg promote.. Nampak jer terus mata bersinar-sinar! Baca syarat-syarat.. Ok, line clear! Terus menjoinkan diri.. Ahakz!! Hahahaha!! =P

  1. Like dan share page The Roselle.
  2. Penyertaan terbuka pada semua samada lelaki/wanita.
  3. Hantar gambar anda menggayakan pakaian kasual yang paling bergaya
  4. Penggayaan haruslah pakaian kasual sahaja. Pakaian yang menjolok mata dan tak sesuai kami tak akan terima.
  5. Penyertaan yang paling banyak like dan share akan diterima sebagai pemenang
  6. Letakkan caption ni pada gambar anda."Saya suka pakai pakaian kasual kerana..." dan terangkan sedikit mengenai style anda
Due Date : 15 Mei 2013

See! Senang jer syarat-syarat dia.. Korang-korang nak join pon tak apa! So, dgn penuh kesyaduan, saya nak mohon jasa baik para beLogger sekalian untuk LIKE gambar penyertaan di bawah ini.. Kalau korang-korang rasa pakaian saya berstyle, TOLONG LIKE.. Kalau tidak, tiada paksaan yek (^___^)v

click on picture

Bagaimana nak LIKE? Sila klik pada gambar di atas utk ke Contest My Casual Style by The Roselle atau klik SINI.. Kalau nak share pun lagi lar saya berbesar hati.. Jasa baik korang-korang saya ucapkan ribuan TERIMA KASIH! Kalau dah, tinggalkan lar jejak.. Muaxx from beLog FakhRuru!! (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

11 comments:

Lelaki Ini said...

wah, best jugak ek!

Fakhruru said...

@Lelaki Ini
join la! tp tlong lar like dlu.. hehehe!! =P

ina said...

amboi..style abis..good luck..

Cik Puan Fadli said...

hang memg stylo :P

Fakhruru said...

@ina
tenkayu!! hehe!! =)

Fakhruru said...

@Cik Puan Fadli
keluaq bhsa utaqa noo!! hahaha!! tq ^^

Zamani Abe said...

done like! good luck cikgu stylo!

Fakhruru said...

@Zamani Abe
tenkayu cikgu seni AWESOME!! ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Good Luck.... :-)

Fakhruru said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
tenkayu!! ^^

SyedGraphiX dot Com said...

tudiaaa posing. cikgu model sangat. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru