Monday, April 15, 2013

12
Little Secrets

Dari SAYS Bertukar Kepada 8Share

assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Patut lar sebelum nie cuba nak masuk SAYS.com tak dapat jer.. Rupa-rupanya diorang ada buat sedikit perubahan.. Nak tahu perubahan apa, sila tengok bawah -->

klik banner utk ke 8Share

So, korang-korang yg ada SAYS.com tue, jangan risau.. Sekarang nie SAYS.com dah tak boleh nak share-share iklan dah.. Semuanya dah berpindah kepada 8Share.. Satu platform utk korang-korang share iklan sahaja..

Tak perlu risau, guna sahaja akaun SAYS.com utk log in.. Pastu share lar berapa banyak iklan yg korang-korang nak.. Iklan yg disediakan jer lar yek.. Hohoho!! (^___^)v So, apa tunggu lagi! Jom ramai-ramai terjah 8Share pula! (^___^)v

Bantulah lar saya dgn klik SINI

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

12 comments:

Paly said...

belom terjebak lagi dalam bab2 iklan ni.. haha

Seneorita Baharin said...

Owhyeke, thank Q sbb bagitau...btw dh lama xbukak says.huhu..jap nak p maen2 dgn 8share pulak ^___^

Fakhruru said...

@Paly
klu nk wat duit skit, leh lar join.. hohoho

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
hehehe!! sila! sila!

Nurfara Hani said...

okay baru tahu. thanks share.

Fakhruru said...

@Nurfara Hani
wokey! most wlkem!! ^^

Lyeen De Syifa said...

wah...semakin canggih..ehhee..:)

BLOG Anda direview kat sini http://www.irwanalessatyme.com/2013/04/cik-lyeen-review-blog.html

selipar putih said...

iklan ppun da makin banyak sekarang..kene promote ni..hehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

eh eh dah bertukar ye???? baru tahu ni.. tengs sebab bagi tahu.... kalau tak, tercari2 juga nanti

Fakhruru said...

@Lyeen De Syifa
thanks lyeen sbb inform kn.. tharu~

Fakhruru said...

@selipar putih
aah, so promote cpt2.. hehehe

Fakhruru said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿
welkem! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru