Monday, April 8, 2013

13
Little Secrets

Bobo Menjawab Kontroversi Video Parodi Lagu "Sayang"

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Memang Saya Dilahirkan Macam Ini – Bobo Jawab Kontroversi Video “Sayang”

Korang-korang mesti pernah tengok kan video parodi lagu "Sayang" & juga lagu "Diamond" daripada si Bobo nie kan? Macam-macam komen yg dikeluarkan, mostly negatif.. So, ini jawapan Bobo itu sendiri tentang video parodi yg dilakukannya -->

....................

Sekiranya sebelum ini kami pernah mengajukan soalan kepada pihak pembaca OHBULAN! Siapakah agaknya lelaki yang menyanyikan lagu parodi berjudul “Sayang” nyanyian Shae di laman YouTube sehingga mencetuskan viral di media sosial tersebut sejak pertengahan bulan lalu?

Menerusi sesi temubual yang dijalankan oleh Anwar Abdullah @ Kaio, Bobo menyatakan bahawa dia menghasilkan video berkenaan secara suka-suka dan langsung tidak menyangka video tersebut menjadi perhatian umum sehingga mencetuskan pelbagai kontroversi dikalangan penonton.

Sebenarnya memang daripada dulu lagi suka buat video macam itu. Miming, buat gila-gila bila bosan dan sebenarnya semuanya dilakukan secara spontan.

Memang saya tak sangka langsung dan terkejut juga sampai macam itu sekali video ini boleh tersebar. Sampai keluar dekat TV semua.

Menjawab mengenai pelbagai kritikan negatif yang dilemparkan keatas dirinya, Bobo akui dirinya sememangnya dilahirkan sebegitu dan berharap agar penonton tidak memandang serong terhadap dirinya selepas ini.

Janganlah tengok pada luaran dan suka hakimi orang. Kenal dulu orang itu betul-betul. Memang saya dilahirkan macam ini.

Bagi anda yang nak dengar dan lihat sendiri temubual Kaio dengan Bobo, jom layan video di bawah ini. Diharapkan segalanya terjawablah ya. – Ohbulan.com



Jadi. apa pula kata korang-korang?

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

Sumber : SiakapKeli

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

13 comments:

Nao Mei said...

dah pernah tengok video bobo nie..suara boleh tahan..hihi..

Fakhruru said...

@Nao Mei
ada yg die nyanyi live ker? xpnh tgok pon.. bgi lar link

Farah Waheda Wahid said...

femes dah bobo ni... ^_^

Ana Farhana said...

hiburkan hati jugk tgk video tu.. xpela.. ok je as long as x melanggar ape2 yg x patut kn..

Niena Reen said...

tengok muka dia pon dah cukup lawak dah. hakhak! :D

sHaRiNa eLyaNa said...

hahah..comel bobo..

Paly said...

hahaha... aku tak penah tgok lagi vid tu..

Sally Yatiey said...

Dah tengok semalam ;D hee. Makin femesssss pulak

Bonda Qalish said...

jemput join.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/big-giveaway-idola-saya-by-nurul.html

Bonda Qalish said...

saya tag kamu
http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-hard.html

ayusyuhara said...

i love BoBo so much..tabik ngan dia nye konfiden..miming perfect..!!!! mana2 yg judge tu tak brapa nak ada life..plz dun judge ppl yg kita tak kenal..

geesham said...

Mmg...real......dia jujur.......de best miming video bg bukan artist.......serius menghiburkan.....gaya tersendiri......

geesham said...

Gud luck bobo......sempoi dan kemah......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru