Thursday, May 9, 2013

6
Little Secrets

Praktikum - Poster Hari Keluarga STJ

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Hujung minggu nie akan berlangsungnya Hari Keluarga Sains Tuanku Ja'afar (STJ) yg bertempat di de Rhu Beach Resort, Kuantan, Pahang.. Ada seorang cikgu nie mintak tolong buatkan poster utk majlis tersebut.. Memandangkan saya nie suka sangat mengedit ala bagai nie, tolong lar selagi yg mampu

Memang bertungkus-lumus lar bekerjasama dgn Adope Photoshop lar, Photo Scape lar, Google Image sampai b'jam-jam melekat dekat kerusi dlm bilik guru.. Maka, hasilnya -->



Very the kanak-kanak riang uolss! Ye lar, percubaan pertama saya buat nampak macam party remaja-remaja gitu, nanti apa pula kata guru-guru yg senior.. So, ubah lar kepada kanak-kanak riang sikit.. Hahahaha!! (^___^)v

So, what do you guys think? Malu pulak nak tanya pendapat.. Hahahaha!! Apa-apa jer lar, asalkan puas dapat laksanakan amanah & tanggungjawab yg diberi (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6 comments:

Paly said...

fuuhhh... dah hebat ler kalo cam ni... cam old skul plak aku tgok, hehe

Fakhruru said...

@Paly
ahakz!! ktanyaa~ =P

Lelaki Ini said...

wah, cantik poster!

Teena Tna said...

Senior sy pun dr STJ jgk..dy pernah jd MPP kt Univ sy..

Fakhruru said...

@Lelaki Ini
thanks! ^^

Fakhruru said...

@Teena Tna
owh, ye ker.. bgus lar.. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru