Tuesday, May 7, 2013

10
Little Secrets

Entri Khas - Berdating Dengan beLogger Mialiana.com

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Aiyoo!! Tajuk entri punya statement! LEBIH PANAS DARIPADA BIASA! Saje jer nak cari publisiti murahan di sini.. Mampus bila kak Mia baca entri nie.. Ahakz! =P

Sebenarnya entri nie ditujukan KHAS utk kak Mia kerana kalau tak silap minggu lepas kak Mia sedaya upaya cuba membantu saya menyelesaikan sedikit masalah feed beLog FakhRuru.. Kalau tak percaya, sila lihat bukti di bawah -->


Hah! Tengok! Sweet tak beLogger kak Mia kita sorang nie? Walaupun tak pernah jumpa face to face, walaupun saya beLogger baru tak baru sangat, walaupun byk soalan-soalan yg ditujukan, walaupun masalah yg simple-mimple jer, kak Mia tak pernah nak mengeluh utk membantu.. Siap tunjuk ajar step A-Z tanpa meminta apa-apa.. Tak pernah kedekut ilmu.. Rasa diri ini pulak yg bersalah sebab lambat balas message-message kak Mia.. Maafkan saya akak! Huhuhu~

GOSH! Rasanya ramai para beLogger yg kenal kak Mia setuju jika saya cakap "KAK MIA AWESOME AS THE WAY SHE IS".. Bukan berniat utk bodek ker ape, tapi ikhlas dari hati suci lagi murni ini.. Cewahh!! (^___^)v

click banner

Para beLogger yg nak berkenalan & terjah beLog kak Mia, klik lar banner di atas.. Tak rugi apa-apa pun, siap pelbagai ilmu boleh dapat.. Akhir kata, jadilah beLogger seperti kak Mia (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

10 comments:

Seneorita Baharin said...

wahh sgt sweet :)
btw kak mia ni mmg sgt awesome kan ^_______^

Paly said...

asal tak ajak? nak join jugak.. hahaha

Fakhruru said...

@Seneorita Baharin
agreed! ^^

Fakhruru said...

@Paly
hahaha!! xpe, nti kita rmai2 dting ngn kak Mia ^^

Mia Liana said...

wow.... gorgeous... boombastic... extravaganza punya entri....

thanks ya fakhrul. jadi segan pula kak mia..

kak mia tolong mana yang kak mia tahu je...

p/s: huhuhuh tak larat kalau ramai2 nak dating dengan kak mia.... huhuh boleh pengsan...

Fakhruru said...

@Mia Liana
hot stuff lar kak Mia klu rmai nk dating nie.. jelez sya.. ahakz!! hahahaha!! =)

Rosmiza Ali said...

Datang dari blog Mia.. Saja nak kepochi baca pasal kisah orang dating.. Hikhik! ^_^

Fakhruru said...

@Rosmiza Ali
aiyooo!! dh PANAZ di pasaran nmpk.. hahahaha

...iSyA Purple* said...

kak mia tak lokek ilmu and tak sombong. seriesly. ohsem!! hehee..

Fakhruru said...

@...iSyA Purple*
tau xpa.. hohoho!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru