Saturday, May 18, 2013

18
Little Secrets

AWESOME! beLog FakhRuru Dalam Majalah Remaja 15 Mei 2013

Assalamualaikum (^__^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Dua hari lepas, sedang belek-belek beLog, click lar dekat Chatbox.. Mata terus nak tersembur keluar! Sebab ini -->

thanks yg berkenaan sebab inform kn ^^

Biar betik?! Terus tak senang duduk malam tue.. Bersemangat nak keluar mencari majalah Remaja keesokkan harinya.. Saya pernah hantar email dekat majalah Remaja sebulan yg lepas.. Tak sangka cepat betul keluar.. Sebab tue rasa curious sangat-sangat, betul ker tidak.. Hohoho!

Sampai jer kedai, cari majalah Remaja, selak-selak belek-belek dulu.. Kalau betul baru lar beli, kalau tak bazir duit jer.. Hahahaha!! =P Dan tup tup! Hambik ko! Terkesima 5 saat!


Kasi besar gedabak sikit! Hahahaha!! (^___^)v Bangga sekejap! Tak sangka, beLog FakhRuru terpilih utk diisi dalam ruangan blogspot majalah Remaja.. Konpem buat frame nanti! Hohoho!! (^___^)v TERIMA KASIH REMAJA!

Kalau korang-korang nak cuba nasib juga, sila lar hantar print screen beLog korang-korang beserta Nama Penuh, Alamat, Umur & huraian ringkas beLog korang-korang ke email tersebut -->

ju.munira@karangkraf.com.my
m.shahir@karangkraf.com

Mana tahu, next keluaran beLog korang-korang pula terpilih.. Better try than nothing! All the best! (^___^)v Tschüss!

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

18 comments:

Sally Samsaiman said...

congrates!! mesti senyum sampai ke telinga tuuu... :P

hanizatul amira said...

hebak ahh :)

Nao Mei said...

wah tahniah dik...best juga nie...tumpanng gembira juga...lama tak jengok belog adik nie...:)...dah berubah wajah rupanya

Farah Waheda Wahid said...

wah...congrats! tumpang happy...

Nurfara Hani said...

Wow.. congratz yar !!!

Bahrain Ramlan said...

wah!!!..popular la pas nie....hahaha

nida zin said...

wahhh.... congrat... :)

effort lab said...

tahniah :D bukan senang nak terpilih. ada perbezaan tak jumlah visitor sblm & slps kluar majalah?

Mohd Zali said...

Tahniah Fakhrurrozi..

Mohd Zali said...

Tahniah Fakhrurrozi!

Ummar Farouk said...

Tahniah saudara..

Cik Puan Fadli said...

hebak org Yan nie...org SP tabik spring toing toing toing..hehehe..

Fakhruru said...

@effort lab
ada jgk lar skit.. hhohoho!! thnks! ^^

Fakhruru said...

@Mohd Zali
thnks cikgu zali! ^^

Fakhruru said...

@Ummar Farouk
terima kasih ^^

Fakhruru said...

@Cik Puan Fadli
hahaha!! tabik3!! tenkayu org SP

Seneorita Baharin said...

wahhhhh hebatt la awak si kachakk! hehehe...nak kena p cari jgk niii...hehe..tahniahh dear! ^___^ keep blogging naaa!

luqman zakaria said...

tahniah yer :) hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru