Monday, August 5, 2013

7
Little Secrets

Mana Pemenang Topup Giveaway by FakhRuru?

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hari nie dah masuk hari yg keempat setelah keputusan Pemenang Topup Giveaway by FakhRuru diumumkan. Tapi tiada langsung khabar berita daripada pemenang utk menuntut hadiah topup mereka (-___-)"

Nak menunaikan janji ditepati, tapi dah orang tak nak & tak alert, nak buat macam mana kan. Just think positive. Tak semua orang dapat on9 24jam macam kita kan. Jadi mungkin ada sedikit kekangan utk para pemenang mendapat sebarang maklumat. Betul tak?

So, saya akan bagi tempoh masa sehinggalah saya rasa "okay, it's enough!". Then saya akan membuat cabutan ke2 utk diberikan kpd peserta bertuah yg lain. Tempoh masa tidak akan diberitahu, sehinggalah muncul entri "Cabutan Kedua - Pemenang Topup Giveaway by FakhRuru". So, para peserta yg lain, harap senantiasa alert ye (^___^)v

Korang-korang boleh semak kembali Pemenang Topup Giveaway by FakhRuru. Kalau korang-korang kenal & dapat menghubungi mereka, sila informkan kpd mereka ye. Jasa baik korang-korang mmg AWESOME! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

7 comments:

Filzah Azzahra said...

Ala tak sempat nak join.. Kalau depa tak nak, bagi kita jer :)

reza al-razi said...

rugi betul itu org.. huhu...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah......

Yumida Huda said...

hope diorg alert..
tahniah pd mereka

FarhanahAdzlan said...

walaupun dah terlambat nak join still lagi nak kata 'nak bagi kita pun boleh' haha

Amy Pdzy said...

Sy menang no 3. Sory bukan tak alert tp laptop pecah talley nak online. Nie baru dpt online kejap. Sorry sgt :(

Fakhruru said...

@Amy Pdzy
ok, xpe (^___^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru