Wednesday, August 14, 2013

6
Little Secrets

10 Bulan Lesen Mati

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Sedar tak sedar, rupa-rupanya lesen motor dah mati bulan 10 tahun lepas lagi.. Tak ingat dunia nak chek sebab jarang kena tahan dgn polis.. Sebab tue tak perasan dah 10 bulan tak renew.. Kalau sekali polis tahan, hambik! Pasti terdiam seribu bahasa (-___-)"

lesen lama

Selama ini meronggeng sana sini dekat kL, pergi balik tempat praktikum dkt Kuala Pilah, Negeri Sembilan dengan lesen mati rupanya.. Hahaha!! Selamat tak kena apa-apa, alhamdulillah!

Semalam baru jer pergi renew dekat pejabat pos.. Orang kaunter tu pun terkejut sebab mati bulan 10 tahun lepas punya.. Hahaha!! Kena lar bayar RM32, proceed 2 tahun sebab dah lepas tarikh lahir.. Akhirnya, lesen baru tamat pada tarikh lahir saya 26 Mac 2015! Pasti akan ingat! (^___^)v

lesen baru

So korang-korang, sial chek lesen korang-korang sekarang.. Mana nak tahu ada yg dah mati 1-2 tahun.. Ahakz! =P

Salam Syawal daripada beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ini memang serious punya x check...he he he... lain kali ingat occay?

Fakhruru said...

@Farah Waheda Wahid
hahaha!! baikkkk!! =P

Adhie Sunan Saifuddin said...

nasib baik tak kena tahan polis...hehehe kalau tak dapat signed autograph

ejulz said...

seb baek x kene tahan.. haha.. kalau kene tahan kene bagi angpauu raya laa.. ahaha

Paly said...

adoi.. kes bz praktikal la ni kan? hahaha.. aku takmo cek, sb takde lesen lagi.. muahaha

fasha said...

haha...penah jugak kena benda yang sama...betul2 tak oenah ingt tarikh mati lesen betol laa...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru