Sunday, August 25, 2013

3
Little Secrets

Kampung Girl - Episode 05

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Click to Watch!



Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

3 comments:

Zamani Abe said...

Salam cikgu stylo ;) Zam dtg bawa sesuatu ni.. jemput singgah http://bit.ly/1deNR2p ye ;))

Awie Omar said...

Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

Muhammad Zul Fahmi said...

kalau taip facebook.com kat adresss tu mesti keluar link blog abang sekali. persamaan dua huruf pertama tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru