Wednesday, June 5, 2013

17
Little Secrets

Alhamdulillah! Gaji Pertama Cool Blog

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Kan entri sebelum ini saya ada ceritera yg saya baru bekerja di Cool Blog Universiti Malaya.. Terlepas baca? Boleh klik SINI (^___^)v

Semalam puan owner Cool Blog baru jer bagi cek gaji bulan Mei.. Bulan Mei saya kerja 4 hari jer sebab start lambat (28 - 31 Mei 2013).. Ingatkan tak dapat dan dimasukkan ke gaji bulan Jun.. Ye lar, 4 hari jer kot, dapat seciput mana jer.. Hohoho~

Tetapi, jangan disangka hujan sampai ke petang, rupa-rupanya cerah di tengah hari.. Eh! Tengok jer cek gaji, wow! Terbeliak sekejap biji mata.. Betul ker nie?! Sebab -->


Cecah dekat RM300 juga lar.. Baru 4 hari.. Kerja 6 jam jer (6pm - 12am).. 1 jam = RM4.. Topup lagi side income attendance, untung.. Campur semua dapat banyak tue! Wow! Ini yg bersemangat lagi nak kerja nie! Hohoho! (^___^)v

Apa-apa pun, alhamdulillah. Di kala tengah kesempitan duit, Allah bagi kemudahan.. Itulah, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian.. Yg penting, JANGAN PUTUS ASA BERUSAHA! Betul tak? Hohoho!! Tschüss! (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

p/s: sekejap lagi nak pergi bank in kan cek ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

17 comments:

najiah shaharain said...

ok lah tuh...bsest3..

Fakhruru said...

@najiah shaharain
(^___^)v

mujadafewa.my said...

tahniah ,, sukanya dye :D

Syuhada Salleh said...

Alhamdulillah, rezeki bekerja..thniah..

Fakhruru said...

@mujadafewa.my
dpt duit, spa lar xsuka kan.. hehe!! =)

Fakhruru said...

@Syuhada Salleh
alhmdllah.. thanks! ^^

Budak Kampung said...

alhmdlh..kalau kita tolong diri kita allah akan tolong kita balik

Khamsi Abdullah said...

Alhamdulillah..wah...ohsem!

Aina Mansor said...

Alhamdulillah, tu baru 4 hari ja tu! Kalau sebulan... Tak larat nak terbeliak mata dah :p

Fakhruru said...

@Aina Mansor
rsanya dh tkluar bji mta dh gmaknya.. hohoho

Fakhruru said...

@Budak Kampung
btoi3!! *gya ipin

Fakhruru said...

@Khamsi Abdullah
alhmdllah (^___^)v

Teena Tna said...

Baru kerja 4 hari gaji dah cecah 300?? Masyuk nyerr..
Alhamdulillah...

arin cat said...

alhamdulillah rezeki

charityamal said...

bila nak belanja akak??

Fakhruru said...

@charityamal
kna blnja yek? xnak r.. hahaha!! =P

NurainSuperr said...

bestnyaaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru