Tuesday, May 17, 2011

0
Little Secrets

Kembali Semula

Hallohaaa pembaca-pembaca sekalian alam.. Hehehe~ Mesti korang cakap dalam hati "hidup lagi rupanya mamat nie".. Kan? Kan? Ye lar, sebulan juga kot tiada entri-entri menarik.. Sighhhh~ (_ _!!

Almaklumlah, hari tue b'tungkus-lumus dengan final exam. Study katakan *tipu giler* So macam mOod update blog tak ada time tue.. Bertambah lar sekejap sarang spiderman kat blog.. Hohoho~ =P Komen pasal exam.. Emmmm~ Errrrrrr~ Aaaaaaaaa~ *sepiceless*

After jer exam, terasa macam nak mengeditkan blog pulak. Hehehe~ So, private kan lar sebentar untuk kerja pengubahsuaian & penambahbaikan.. Selepas bersengkang mata pagi petang siang malam, maka this is the result! Comei kan? Comei kan? *siapa cakap comei, maka automatiknya dia comei sekali* Tapi construction is still under process.. Apa yang anda lihat sekarang masih belum 100% lengkap.. Jadi dari semasa ke semasa, akan terdapat perubahan lagi.. Hehehe~ ^^


Kalau tidak, selepas jer exam dapat pulang ke Bandaraya Yan kesayangan.. Rasa nak balik sesangat *akibat tengah nazak fulus* Tapi apakan daya, masih kena stay sampai 23 Mei disebabkan member Arab Saudi datang melawat Malaysia.. Huhuhu~ Selamat lar terdapat bank penyelamat di rumah.. Hehehe~ =P

video
Imran Ajmain in The House

Dan selepas melihat video yang di upload oleh my sister ini, memang keinginan nak balik rumah sudah sampai ke tahap gunung berapi meletus.. Arghhhhhh!! *sambil hentak-hentak kaki* My anak sedara ini sangat-sangat comel *terasa nak tampar laju-laju* Huhuhuhu~ T_T Kenapa awak semakin rajin nak susun kasut? (_ _!!


P/S : wajah baru bersama segmen-segmen baru (^_^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru