Friday, May 27, 2011

2
Little Secrets

Bila Minah Arab Melawat M'sia Part 3

17 Mei 2011 (Selasa)

Akhirnya saya dapat tidur dengan nyenyaknya buat seketika.. Kalau tak awal-awal pagi dah kena bangun, balik hotel hostel pulak lewat malam.. But kenapa tidak hari ini? Hehehe~ (^_^)v  Plan berubah last-last minit.. Hari ini mereka-mereka yg perempuan itu bawa si Nour pulang ke Segamat, Johor  *kampung si Jiha*  Kita akan lihat bagaimana orang asing serba kaya masuk kawasan kampung.. Jeng3x~ (^_^)v

Jadi tak dapat berceloteh panjang sebab kurang tahu aktiviti-aktiviti mereka.. Biar gambar sahaja yg menceritakan segalanya


P/S : tak join lagi sebab tunggu si Payed balik dari daki gunung.. Nanti baru gerak sama-sama ke Segamat, Johor


18 Mei 2011 (Rabu)

Sekarang mereka-mereka (Baz, Jiha, Farah & Nour) sudah berada di Segamat, Johor.. Kerana terlalu excited ingin mengetahahui keadaan si Nour di sana, saya message lar mereka-mereka ini.. Konpem, si Nour sangat-sangat takut dekat CICAK.. Jadi kami panggil dia si CICAK (^_^)v


Rasanya macam-macam lagi lar ceritera lucu, such as ada yg takut hantu teringat citer mantera, si Nour tak pandai guna tandas, bengkak sana sini kena gigit nyamuk etc.. Hahaha!! (^_^)v

Rasanya hari ini mereka-mereka membawa si Nour pusing-pusing Melaka, such as Taman Mini Malaysia.. Tempat-tempat lain tue, entah lar.. Saya kurang pasti




Dapat tahu, si Nour nak makan sushi lagi kat restoran mahal sana.. Mereka-mereka nie konpem lar tak nak kan, mana nak ada fulus.. Last-last si Nour yg belanja, fully.. RM170 +-.. OMG!! Saya nak jugak! Huhuhu~ (_ _!!

To be continue...


P/S : 4 days more to go...

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

Bazilah said...

rut bir, terima kasih bagi gamba

Fakhruru said...

ko ingt trima ksh jer.. xikhlas nie baz skolah.. hahaha~
sesi dpn ak tntut mknan nOo ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru