Wednesday, July 24, 2013

11
Little Secrets

Rezeki! Jumpa Duit Raya 2 Tahun Lepas

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Nak dijadikan cerita, satu hari tu saya selongkar lar almari pakaian.. Entah kenapa datang mood nak selongkar ala bagai.. Dengan harapan akan terjumpa sesuatu.. Belek punya belek, terus harapan menjadi kenyataan! Terjumpa benda alah ini -->


4 sampul raya 2 tahun lepas punya.. Ingatkan sampul kosong jer, rupa-rupanya, rezeki mencurah-curah ke ladang gandum.. Alhamdulillah! *gaya Shila Rusly dlm Ketuk-Ketuk Ramadan*

Itu yg best nie didalam kita memerlukan, kita terjumpa dgn apa yg kita perlukan.. Lepas nie nak selit lagi lar kat mana-mana pula, pastu buat-buat lupa.. Tapi jgn lupa terus lar, naya tak dapat apa-apa di kemudian hari.. Hohoho!! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

P/S:macam nak buat giveaway lar, tapi ada ker yg nak join ek?

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

11 comments:

Ainul Hamid said...

Boleh tambah duit untuk persiapan raya.

Paly said...

jgn cam tu bro.. tu meniru shaye name nye.. haha

Kenit Cinonet said...

ini dinamakan rezeki 'terpijak'. Dalam kita lupa2 tu dan saat tu la kita memerlukannya, Allah berikan bantuan dalam bentuk yang tak disangka2 kan.

Boleh derma separuh, mana tau berkat dari menderma jumpa banyak lagi dalam almari tu nanti :D

Nurfaezah Abdullah said...

unexpected kan hehe Alhamdulillah :D

Bahrain Ramlan said...

pernah juga ada pengalaman macam tu, berbulan2x baru tau ada duit..haha

NurainSuperr said...

rezeki bulan puasa ni :P

shark said...

hohoo..
awal dpt duit raya nih..

Fizi Zaidi said...

salam ramadhan bro..datang follow sini..:D

Amila Syazwina said...

Herr ingat saya lagi tak?? Kitorg 1 Farabians miss you much3 ... Herr raya tak lama lagi kami tngh nak claim duit raya dari herr ..

Fakhruru said...

@Amila Syazwina
wahh!! msti lar herr ingt korang lgi.. korng kn 1st students herr.. huhu~ nk det rya byk, sila dtg rmah yek =)

Teena Tna said...

Wah, rezeki dtg time kita memerlukan, nak jugak duit raya dari cikgu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru