Wednesday, July 3, 2013

4
Little Secrets

Hadiah Entri Daripada beLogger AWESOME!

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Selama seminggu ++ berpuasa internet di atas sebab-sebab tertentu, akhirnya dapat juga online.. Feeling AWESOME happy! Hohoho!! (^___^)v Dan pastinya ramai yg tertunggu-tunggu kemunculan entri beLog FakhRuru! Betul tak? Feeling-feeling retis gitue.. Ahakz! (-__-)" Saya pun sesangat merindui utk terjah-menerjah entri para beLogger yg lain.. Rasanya dah macam setahun tak baca entri korang-korang.. Huhuhu~

Dan yg best + AWESOMEnya, start je BW hari nie, terus dapat hadiah entri daripada seorang beLogger AWESOME.. Nak tahu siapakah beLogger AWESOME tue? Sekejap lagi saya bongkarkan misteri itu yek.. Baca entri ini sampai habis dulu.. Hohoho!! (^___^)v

BW jer tadi, ternampak satu tajuk entri beLogger AWESOME tue yg menarik perhatian saya - "Blogger KACAK & STYLO Penyumbang Traffic Tertinggi Bulanan Ke Blog (RAHSIA)".. Rahsia lar dulu, nanti kantoi siapakah beLogger AWESOME tue.. Hohoho!! Tertarik dgn tajuk entri tue, terus klik & terjah!

Baca jer entri beLogger AWESOME tue, terus hati nie berbunga-bunga + tersipu-sipu malu kucing.. Kenapakah? Sebab entri tue ditujukan khas utk beLog FakhRuru.. Ahakz! Blushing~ =P

Jadi, siapakah beLogger AWESOME yg sudi hadiahkan entri utk beLog FakhRuru tue? Jeng! Jeng! Jeng! Memperkenalkan beLogger AWESOME - Zamani Abe!

click banner to terjah!

Thanks a lot to beLogger Zamani Abe sebab kerana dia, traffic ke beLog FakhRuru menaik secara mendadak & follower pun bertambah.. Korang-korang, jom ramai-ramai terjah beLogger Zamani Abe nie because he is just AWESOME as the way he is! (^___^)v

Happy beLogging from beLog FakhRuru
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

P/S: ketawa dgn tajuk entri Zam =)

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

Paly said...

best ler dapat naek trafik... haha..

# ohsem ^_^

Fakhruru said...

@Paly
kan~ ^^

Fendy said...

selalu dapat traffik byk dari zamani abe dan fakhruru....

Mia Liana said...

wahhh.. best.. best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru