Tuesday, July 23, 2013

8
Little Secrets

Cara Mudah Asingkan Kuning Telur

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*


Hai semua! Salam Ramadan chef ucapkan kpd semua para beLogger yg singgah RuruLicious Corner nie! Harap yg berpuasa tue, puasa cukup-cukup ye! Jangan noty-noty! =P

Dah Ramadan nie, Syawal pula bakal mendatang. Dekat-dekat Syawal nie uolss-uolss semua mesti sibuk nak buat biskut raya ala bagai, kan.. Termasuklah Chef! Ahakz! =P Tapi sorry ye, hari nie Chef bukan nak kongsi resepi-resepi biskut raya dgn uolss ye.. Resepi biskut raya Chef kemudian hari.. Chef just nak kongsikan dgn uolss semua tips utk asingkan kuning telur.. Lihat video di bawah!



Hah! AWESOME, kan? Sangat menarik & kreatif! Chef pun tak terpikir nak buat macam nie! Dapat idea nak buat biskut-biskut raya nanti.. Hohoho!! So, selamat mengasingkan kuning telur ye uolss! (^___^)v

Salam Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8 comments:

Hafezah Yusoff said...

wahh nak try ah camnie

Adhie Sunan Saifuddin said...

kreatif idea ni...

Ainim Suju said...

Chef ruru buat biskut raya berapa jenis tahun ni? Hehehe

Ainim Suju said...

Chef ruru buat biskut raya berapa jenis tahun ni? Hehehe

Tetamu Istimewa said...

Macam ni pun boleh ya. Bolehlah cuba lepas ni.

Fakhruru said...

@Ainim Suju
dlm prncngn 7.. hehe!! =P

Paly said...

dah penah try dah.. mmg mnjadi pun.. haha

NurainSuperr said...

wow, perkongsian yang sangat bagus ! haha mmg kreatif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru