Thursday, July 18, 2013

8
Little Secrets

7 Senarai Biskut Raya FakhRuru

Assalamualaikum (^___^)v
*kalau tak jawab dosa, kalau jawab AWESOME*

Puasa pun baru 10 Ramadan, dah fikir nak buat biskut raya apa.. Hahaha!! Well, ini namanya berfikiran jauh.. Bersedia dengan sebarang kemungkinan (^___^)v

Setelah membuat audition terhadap setiap resepi di internet, maka tesenarailah 7 finalist terhangat yg dapat memikat hati saya.. Calon-calonnya adalah -->

Biskut Sarang Semut

Vanilla Cupcake

Nutella Cookie Cup

Apam Polkadot

Almond London

Popia Goreng Nestum Cheese Powder

Kek Coklat Lapis Cheese

Hah! Amacam? AWESOME tak? Nampak terliur pula tengok makanan kat atas nie! Astafirullah! Dugaan di bulan puasa.. Kuatkan iman ye korang-korang.. Hohoho!!

InsyaAllah, 7 finalist ini akan menjadi biskut raya saya tahun 2013 nie! Cewahhh!! Mood tak sabar pula nak pergi jahanamkan dapur rumah nie.. Hohoho!! =P InsyaAllah, kalau ada yg dah siap, saya akan kongsikan resepi dgn korang-korang yek dalam RuruLicious Corner.. Nantikan! (^___^)v

Salam 10 Ramadan 1434 Hijrah
- lebih AWESOME daripada biasa -
(^___^)v

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

8 comments:

Bahrain Ramlan said...

terliur tengok semuanya..hahaha..

Paly said...

almond dah boring dah... nutella tu lom try lg.. hehehe

Fakhruru said...

@Paly
boring sbb suka, tu yg kna wat tue.. hehehe!!

Mieza Suhaini said...

encik fakhrul, sila hantar kuih raya yang anda buat tu di rumah saya.

- salam sayang kecik

hahahhaha Xd

Fakhruru said...

@Mieza Suhaini
cik kecik, kena charge kalau macam nie.

-salam terlebih sayang fakhrul =P

Zamani Abe said...

perghh menyelerakn!

Zamani Abe said...

sarang semut tu zam suke!

Fakhruru said...

@Zamani Abe
suke jgk! sbb tu ltak dlm snarai, lgipun snang nk buat.. hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru