Monday, February 28, 2011

0
Little Secrets

Tarian Tradisional Melayu FESENI UM 2010/2011

FESENI UM 2010/2011 yang sedang berlangsung sekarang, memang tengah hangat di pasaran.. Untuk kali ini, saya hanya terlibat dalam satu acara jer, seperti biasa Tarian Tradisional Kebangsaan.. & everything dah selesai sudah, tanggal 27 Februari merupakan penentu segala-galanya ^^

Saingan kali ini memang sangat-sangat hebat & Nadi Warisan Seni (NAWAS) Za'ba masih lagi belum berjaya memikat hati juri.. Tapi saya memang sangat-sangat berpuas hati untuk performance kali ini because it was 1000 times better than last year.. Terasa maruah kali ini telah ditebus *ayat tak boleh blah* Hehehe~ ^^

Mesti korang tak sabar nak melihat saya menari kan.. Jangan lar malu-malu nak mengaku *angkat bakul sendiri nampak* Hehehe~ =P Oklah, video tak berapa nak clear.. Nak tau saya yang mana, awal-awal tarian tue duduk kat bahagian depan sekali.. Selamat menonton!! ^^

video
Video kesemua 10 peserta
Sila lihat pada minit 2:03 ^^

video
NAWAS Za'ba 2010/2011

Amacam? Best tak? *sapa cakap tak best pendek umur* Hahahaha!! Pape pun thanks a lot to our beloved coach Abang Phat coz bertahan dengan sikap kami 7th Dancer yang bermacam-macam ragam nie.. Hehehe~ ^^ Abang Phat memang terbaik dari ladang!! *erkkk*

& to all members of NAWAS Za'ba Dancer *Azam, One, Fahrul, Juer, Seha, Sharin, Steffi, Nad, Yana, Ikyn & Nana* we did our best.!! U guys tetap menang di hati saya *Wahhh!! Terharu tak* Hahahaha~ =P HIDUP MENGKUANG 7..!!

Eh2~ kang ada pulak yang nak kecik hati nie.. Tak lupa juga kepada all supporters yang datang malam tue.. Semangat korang memang mantorbbbbb!! & plng pnting yg mncntikkan kmi yg sntiasa cntik nie, AKAK SITI ^^



P/S : nak masuk ker tak lagi sesi depan? mmmmm~ (_ _)??

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru