Thursday, February 10, 2011

7
Little Secrets

Sekalung Penghargaan

Post kali ini saya tujukan kepada semua my beloved FOLLOWERS *terharu tak? terharu tak?* Saya amat menghargai mereka-mereka ini yang sudi mengfollow *sah rosak bahasa* blog saya yang tidak seindah biasa *macam lagu siti pulak* ^^

Saya sedar blog saya tidak lah sepopular & mempunyai followers beratus-ratus seperti blog Bazilalala @ Fara Diaz @ Zakwan Zainal @ mereka-mereka yang sangat-sangat popular di dunia blogger.. Walaupun hanya sekadar 60 FOLLOWERS sejak bertarikh 29 Julai 2008 blog ini diwujudkan, saya tetap berpuas hati =)

Terima kasih kepada 60 beloved FOLLOWERS ini.. Mereka-mereka adalah :-


Amacam? Ada tak nama anda tersenarai di atas? Kalau belum, cepat-cepat lar follow me *ini bukan jenama perfume & apa-apa yang sama waktu dengannya* Hehehe~ ^^ Thanks again coz sudi mengikuti perjalanan & kisah hidup saya yang entah pape ntah...


P/S : menanti waktu untuk buat 1st blog contest.. Mesti followers naik mendadak.. Hehehe~ ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

7 comments:

iema said...

Wokey..sama2..Saya pun baru belajar berblog ni. Best juga.

Fakhruru said...

hehe~ bgus lar
slmat bjnak2 dgn dnia blogger ^^

Zakwan Zainal said...

tq2....hiihihihi

Fakhruru said...

^_^

fikrifayi said...
This comment has been removed by the author.
ahmadazhar said...

haha . mengfollow yang tak tahan . xD .

Fakhruru said...

fikrifayi : pencuri per plk nie?

ahmadazhar : hehe~ thanks sudi follow ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru