Monday, February 7, 2011

4
Little Secrets

Home Sweet Home Part 2

Erkkk.! *dengan muka terkezut comei* mesti korang tertanya-tanya kan, angin ribut tak ada tetiba Part 2 pulak.. Kemana hilangkah Part 1? Jeng~ Jeng~ Jeng~ *muka suspen sikit* Hehehe~ Sebenarnya ceritera Part 1 selepas saya pulang dari Jerman & sebelum masuk UM lagi.. Jadi anda-anda yang baru kenal saya tue, memang tak tau pun ^^ Jom nak flashback Part 1, sila klik di sini HOME SWEET HOME PART 1

Dah tengok? Hah! Itulah home saya yang DULU.. Sekarang? Hehehe~ *sila berasa excited di situ* Sekarang home sweet home saya sedang sakit.. Tengah berada dalam wad kecemasan untuk dibedah.. Kecian dia kan? Huhuhu~ *tadi excited, sekarang sedih pulak* (_ _!!

Malas nak citer panjang, jOm kita terjah proses pembedahan!! *ala-ala melodi gitue*



No.10 - Penyeri rumah, si Boboi


Bahagian Atas Rumah
Tempat saya selalu lepaking



Itulah tugas saya sekeluarga melakukan pembedahan sepanjang cuti Chinese New Year nie.. Sangat memenatkan (_ _!! Dah nak ala-ala banglow dah.. Pintu slide baru, bilik baru, tandas baru, cat baru etc.. Semuanya gara-gara kenduri kahwin my beloved sister yang bakal menjelang bulan Mac ini (^_^)/ *time saya kahwin nie, jadi kondominium pulak per*

Part bestnyer, saya telah ada bilik sendiri.. OMG!! *berguling-guling keriangan* Memang dah lama inginkan. Asyik menumpang bilik abang jer.. After this, tak sabar nak menghias bilik sendiri.. Gambar? Tiada lagi.. Tungguuuuuuuuuuuuuuuuu~ (^_^)

Pape pun, pembedahan masih lagi under control.. Harap semuanya akan berjalan dengan lancar.. Doakan kesejahteraan my Home Sweet Home ok ^^

To be continue...


P/S : nak beli hadiah ape for my beloved sis & her future husband? (_ _)?

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

miza said...

erkk..rajen nyer ru..x sngka ko ader bkat jd bibik..t ak nk mek ko lah kemas umah ak..ahakk

Fakhruru said...

no hal jer..
kwn pnya psal, ngn ko aku charge sbulan rm1000 lar..
kra murh lar tue..
kwb beb!! ^^

Zakwan Zainal said...

dok sorg2 uh jgn bt bnde bukn2 lak...hahaahah

Fakhruru said...

tgok lar klu xborink.. hehe~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru