Sunday, January 23, 2011

2
Little Secrets

Wajah Baru

Peminat-peminat sekalian, jumpa lagi kita dalam post baru selepas post yang sangat TERHANGAT DI PASARAN sebelum ini.. Sehingga meningkatkan prestasi & mencetuskan kontroversi.. I like ^^ *tersenyum sorang-sorang* Okay, abaikan topik lebih hangat daripada biasa itu...

Actually tengah nak buat omwork nie, tapi mOod binti rajin main sembunyi-sembunyi pulak.. Cari bawah meja tak jumpa, bawah katil pun tak ada, dalam loker pon sama.. Haishhhhh~ biarkan lah dia tue, nanti dah boring dia main sembunyi-sembunyi, pandai-pandai lar dia nak kuar ^^ Daripada menghabiskan masa mencari dia, lebih baik saya update blog sekejap

Korang ada nampak sesuatu yang pelik tak di blog saya? Nampak? Tak? Nampak? Tak? Sapa nampak, saya bagi cokelat 10 sen *damn! main rasuah* jangan pula korang tuntut, tak baik tau makan rasuah.. Hahahaha~ ^^ Blog saya sekarang dalam under construction, so semuanya telah berubah rupa.. Ingat tak dulu macam mana rupa blog saya? Kalau tak ingat, sila ketuk-ketuk kepala & tengok di bawah...


Hah! Lebih kurang macam nie lar.. Tapi setelah under construction lebih kurang 5 jam, maka hasilnya.. TARAAAAAA!! \(-_-)/ seperti yang korang nampak sekarang.. Kacak tak? Macam saya kan.. OMG!! (_ _!!

InsyaALLAH, dari semasa ke semasa akan ada lagi penambahan & perubahan sampailah saya dah boring nak tengok ^^ Inilah blog saya, bukan blog awak


P/S : mana kau sembunyi wahai mOod binti rajin.. Huhuhu~ (T_T)

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

miza said...

tngk blog ak kat coment pmlas= second year uhh..hahahahaa

Fakhruru said...

ok, titik.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru