Saturday, January 22, 2011

11
Little Secrets

Saya Kacak?

Hahahaha!! Statement post yang tak boleh blah. Mesti yang tengah baca nie terasa meremang segala bulu bagai.. Hahahaha!! Terasa angkat bakul sendiri.. Angkat sendiri kah? Tetttttttt~ ^^

Hari nie mOod tengah bengOng-bengOng + pewasan sekejap, sO nak puji diri sendiri lar.. Sapa lagi nak puji diri sendiri kalau bukan diri sendiri, kan kan... Pergi kelas pagi nie dengan penuh semangat sebab pakai baju baru free. Ada orang bagikan ^^. Thanks a lot tO my classmate aka cOursemate SITI HAJAR sebab tetiba bagi saya baju kemeja baru walaupun nawaitu sebenar baju ini bukan untuk saya.. Tapi rezeki saya.. winkkkkk2~ ^^

B'duyun-duyun pujian datang pagi nie, terasa sangat KACAK di situ.. Hahahaha~ =P.. Nie yang b'semangat nak beli baju kemeja baru banyak-banyak...

nie lar baju kemeja dari SITI HAJAR
brown colour, i like ^^

Perkara kedua, OMG! Saya ada banyak secret admires! *tersipu-sipu malu* Hahahaha! Sekali lagi, statement tak boleh blah.. "seniOr saya kacak", "ruru kacak", "abang ruru kacak lar" etc.. Antara compliments yang saya dengar.. Thanks a lot kepada sesiapa yang b'kata begitu. AMIN, ALHAMDULILLAH.. B'syukur di atas keindahan yang ALLAH kurniakan ini ^^

Nak dengar pengakuan jujur daripada saya tak? Tak nak dengar pun tak per, kOrang just guna mata untuk membaca jer. Hahahaha!! =D.. Actually siyes kadang-kadang bila tengok cermin terasa diri ini sangat smart, tapi bila tengok lagi lain pula jadinya.. Haishhhhhhhhhh~ Tapi bila bab-bab bergambar, memang fotogenik giler *bukan foto gediks yek* ^^

Ok, sudah-sudah lar tue wahai FAKHRUL RURU.. Dah meluat dah budak-budak nie baca ape yang awak melalutkan tue.. Last but not least, I AM WHO I AM


P/S : thanks Payed sebab bagi pinjam tie yang matching dengan baju ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

11 comments:

tfa_purpleclover said...

senior saya kacak


saya tau sape yang kate begitu.hahahah

aieCah said...

memg meremang bulu roma den ni ha!
adehhhhhhhhh
tape la, amik je
FAKHRUL RURU mmg KAAAAAAAA TAK KACAK!!!! =P

fakhruru said...

tfa_purpleclover : hehehe~ tau yek... ucp trima ksh kt dia ^^

ecang : haha~ watever2 lar

miza said...

sumpah trase nk buang bakul uh lam lombong..
bg x nek2 dah..
ruru tngk cermin ru..nape aper yg jelas dis2..
dorg yg puji uhh sajer jer nk suh blnja mkn steak uhh..
ru jgn terpdaya..

fakhruru said...

sme lar mcm ko kta ko comei
bkul ko 2 ak xbuang dh
trus ak jrus ngn mnyak gas bkar
hahahahaha!!

miza said...

uhh ko pat trima hkikat kjdian mkhluk cumei..
ak mmg cumei kot..titik..

fakhruru said...

..................................................................................................................................................

Bazilah said...

err

Fakhruru said...

hehe~ nape baz? tcekik tulang ikn ker
hehehe ^^

FahruL said...

hahahaha...
ptutla ko suh aku bce kt bilik aku..bukn kt dpn ko..
haish....
rse berdosa bai bce...
=P

Fakhruru said...

hahahahaha~ damnnn!!
siyes ko stuju kn ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru