Sunday, January 2, 2011

6
Little Secrets

Pecah Panggung 2010


Sesiapa yang tak pernah jejak kan kaki ke wayang, memang bukan manusia lar namanya.. Terutama remaja-remaja MUDA seperti saya ini.. Hahahah!! *ada bau orang jeles* ^^

Memandangkan 2010 dah b'lalu, jOm kita recap balik segala mOvie yang telah saya tOntOn di mana-mana pawagam sepanjang tahun 2010.. Check it Out.!!!

Midnight Movie 05/02 *tak ingat citer ape*
Little Big Soldier
How To Train Your Dragon
Clash Of The Titans
Haunted Room
Ip Man 2
Prince Of Persia
The Twilight Saga Eclipse
Lagenda Budak Setan
The Sorcerers Apprentice
Percy Jackson : The Lightning Thief
Salt
Inception
Resident Evil : Afterlife
Magika
Devil
Sammy's Adventure
Cuti-Cuti Cinta
Jangan Pandang Belakang Congkak 2
Rise Of The Mummy
Death Place
Harry Potter & The Deathly Hallows Part I (2x)
Ngangkung (2x)
Rapunzel 3D
The Cronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader
Aku Masih Dara

Bilangan : 26 Movies
Kekerapan : 28 kali

***************

Lor, rupanya sikit jer lar saya b'kunjung di wayang *erkk.. sikit ker?* Hehehe!! sO, just wait lar bagaimana pula dengan tahun 2011.. Adakah semakin menurun? Semakin menaik? Tiada sesiapa yang tahu.. Hehehe~ ^^


P/S : banyak lagi nie citer yang release 2010 tak tengok2 lagi.. huhuhu~ (_ _!!

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

6 comments:

JueRu said...

tron 3D... :(

fakhruru said...

g tgok ker x tadi??

JueRu said...

cey xla.. mana ada tgk lg.. ble nak pi tgk pun tatau :(

fakhruru said...

hahahaha!! ingtkn tdi p tgok
donlod jer lar

Azham Vosovic said...

Tahun ni saya suka dan tengok filem The Hole, Skyline, Alice in Wonderland, Charlie St. Cloud, The Last Song, Little Big Soldier, Valentine's Day, Salt, hurm.. byk gak r...

fakhruru said...

hahaha! sma2 lar kita mmp'bykkn lgi menziarahi pnggung utk thn nie =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru