Sunday, January 2, 2011

4
Little Secrets

2011 <-- 2010


Okay, saya tahu sekarang dah masuk 2hb & saya baru nak wish SELAMAT TAHUN BARU 2011.. But who cares? Blog saya, ikut suka saya lar nak wish bila2.. Hohoho~ *santa claus gelak ^^

Pape pun, saya nak mengucapkan syukur alhamdulillah kerana masih lagi dapat b'nafas sampai sekarang.. Maknanya, akan banyak lagi halangan + dugaan + cObaan yang bakal saya tempuhi pada masa akan datang.. Everything will be tOughter than b4 *jangan mengeluh* ^^

& bila masuk tahun baru nie, ramai lar pula yang nak b'azam2.. Tetiba t'pikir, tak kan lar nak tunggu masuk tahun baru, baru nak b'azam sana b'azam sini.. Jangan kOrang b'semangat jer b'azam, tapi bak kata pepatah "hangat2 tahi ayam" *nasihat daripada penaja*

InsyaALLAH, saya akan cuba menjadikan 2011 tahun yang lebih baik daripada 2010 sebab saya bakal menjalani angka 22nd.. OMG!! *jiwa maintain muda* Saya tau mesti ada budak2 tue tak puas hati baca ayat nie.. Hahahah!! *gelak sOpan* ^^

Dalam masa t'dekat ini, saya akan tunaikan impian2 saya yang dah lama saya pendam.. Awak awak & awak di situ, dOa2 kan saya yek.. Hohoho~ walaupun benda2 duniawi yang d'kejar, jangan pula lupa akhirat ye rakan2.. Peringatan untuk diri sendiri juga *tetiba jadi ustaz sekejap*

Last but not least, kepada semua yang mengenali diri kacak ini *perasan sekajap* :-

I wish U to have a
Sweetest Sunday,
Marvelous Monday,
Tasty Tuesday,
Wonderful Wednesday,
Thankful Thursday,
Friendly Friday,
Successful Saturday,
Have a great year,
HAPPY NEW YEAR 2011...



P/S : hepi sweet beloved bufday to Qaseh Syapijah Salim ^^

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

atin_nadia said...

part paling aku suka
22nd! hahahahahahahahahahahahahhaha

fakhruru said...

watever!
xsdar dri sndri will be 21st
hahahahahaha!!!

atin_nadia said...

still 21..bkn 22
^^!

fakhruru said...

but still angka 2.. ~lalaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru