Saturday, December 4, 2010

4
Little Secrets

Edit Foto Contest


Hahahaha~ mesti korang t'kezut beruk kan coz dengan 1st timenya saya cuba untuk memasuki contest yang berada di blog2 nie (gelak sOpan).. ^____^

Bukan apa, sibuk buka blog pagi nie, ada my old bestie leave a comment, tag saya untuk join EDIT FOTO CONTEST nie. Nak tau sapa, meh cini saya nek kenalkan (tengah promote nie). Nama dia kak long Miera.. Klik lar kalau nak singgah2 melepak kat blog dia. Ok, dah melalut =P

Contest nie di anjurkan oleh Qasehdahliaadelia.. Senang jer, korang just edit2 gambar korang yang terperuk pekasam dalam laptop 2.. Kalau nak tau syarat2 & hadiah pe yang bakal dipertaruhkan, korang just ketuk2 blog Qasehdahliaadelia yek ^__^

So, gambar yang saya pertaruhkan adalah gambar dengan my bestie rOommates sewaktu sambut fiesta raya kat kolej ^___^

SEBELUM

SELEPAS

Ok, selesai sudah.. Konpem2 saya kena tag, konpem2 lar saya kena tag orang balik kan. Haishhhh~ Jadi 4 orang yang bertuah ditag oleh saya (sila berasa bangga) :-

Farah Khan (queen of contest)
Bazilalala (queen of contest)
Adik Kecik Juer
(queen of editing)
Aten Tembam (queen of editing)


P/S : nie sah memang dah tak dak keje nak wat (mOod : malas nak stadi) (-_-!!

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

4 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah...wow2 sume ni single lagi ke haha...thanx join n gud luck keyh

fakhruru said...

hahaha~ single mingle kot.. ~lalalaaa orait, thanks 2

geramgaram said...

siap ada love agi..comel2

fakhruru said...

hehehe~ tq ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru