Sunday, December 5, 2010

2
Little Secrets

Lina Birthday Contest


Haishhhhhhh~ Kenapa mOod sekarang asyik nak masuk blOg cOntest jer nie (_ _)!! Tolong~ Tolong~ Tolong~ nie lar padahnya, sekali mencuba, nak lagi =P

Maybe disebabkan dah tak ada keje pape nak wat, try jer lar jOin pape cOntest yang dirasakan cute miut nie termasuklah Lina Birthday Contest nie.. Rasa cute cOz cOntest main letak gambar2.. Hehehe~ =P

Nak tau lebih lanjut tentang cOntest nie, sila lar ketuk2 blOg cik Lina nie yek... Nak letak gambar sendiri boleh kan.. Hehehe~ (terasa bajet di citue =P)


Rasanya tak wajib untuk citer pasal gambar, kan2.. (blushing3~~) Jadi macam biasa, nak tag QUEEN OF CONTEST :-

Farah Khan
Bazilalala
*kamu lar yang tengah baca tue =P


P/S : lepas nie, cOntest apa plak yek? hehehe~ =P

JGN SHY-SHY CAT UTK B'KOMEN (^_^)v

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright @ boLey paNdAnG-paNdAnG, jGn cUri-cUri : FakhRuru